Ingrediente Sticky Baits

Data: 16 mai 2016 0 comentarii

Ingrediente_Sticky_Baits_1

Firma engleza Sticky Baits distribuie in Romania - prin intermediul importatorului exclusiv Doctor Fishing - o gama larga de ingrediente pentru productia de boilies. Gama include cea mai cunoscuta faina de peste tratata la rece, LT94, cea mai cunoscuta faina de peste predigerata, CPSP90, extractul de drojdie Nutri-Cell, proteine lactice cum ar fi WPC, birdfood-uri consacrate ca Robin Red, ingrediente de volum cum ar fi Sluis CLO sau semolina, diverse lichide nutritive (L030, hidrolizat de krill, ficat lichid, CSL), o serie de arome importante (belachan, squid & octopus, crab, cranberry) si cativa aditivi de impact cum ar fi acidul n-butyric, uleiul esential de piper negru sau indulcitorul Thaumatin.

Ca garantie a calitatii, Sticky Baits precizeaza producatorul in cazul multor ingrediente. Minamino este fabricat de compania engleza Ayrton Saunders, CLO provine de la firma olandeza Sluis, extractul de drojdie Nutri-Cell este fabricat de Brocacel EFS etc.  De ce este important acest lucru pentru pescari? Pentru ca au certitudinea ca lucreaza cu produsul original, nu cu o versiune alternativa. Asa cum pescarii prefera sa foloseasca Robin Red original, produs de Haith's, si nu o copie, la fel se intampla si cu alte ingrediente, pe care consumatorii le cauta in versiunea originala, pe care se bazeaza reputatia produsului.

Ingrediente_Sticky_Baits_3

Doctor Fishing distribuie ingredientele Sticky Baits in Romania, en gros si en detail, cu rezultate notabile. Ingredientele sunt folosite de producatori locali ca Bogdan Dragan, Vali Bonto sau Mircea Gheran. Recent, o echipa de pescari sponsorizata de Sticky Baits a obtinut un rezultat important la un concurs de mare anvergura, Sarulesti International Marathon, folosind boiliesuri rulate cu ingrediente Sticky Baits. Echipa a obtinutul locul 1 pe sector (cu o cantitate totala 280,23kg) si locul 2 la sectiunea Top 5 pesti (18,63kg / 12,94kg / 12,55kg / 12,18kg / 11,61kg). Ingredientele Sticky Baits pot fi comandate de pe site-ul Doctor Fishing la preturi foarte competitive. 

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma