Magazinul FishOn

Data: 10 martie 2023 0 comentarii

Magazinul_FishOn_1

La inceputul lunii martie, s-a deschis in Bucuresti un nou magazin de pescuit: FishOn. Magazinul se adreseaza pescarilor de crap si de feeder. Proprietarii magazinului sunt doi antreprenori, Cristian Stoia si Radu Parvu, cu o bogata experienta de pescuit la crap si, in acelasi timp, o experienta substantiala in business. Adresa magazinului fizic este Calea Serban Voda 270, intr-o zona usor accesibila, cu locuri de parcare gratuite pe strazile din jur si la mica distanta de statia de metrou Eroii Revolutiei. FishOn este un magazin de tip "concept store", specializat, cu o ambianta prietenoasa si cu o gama larga de produse. Magazinul comercializeaza marci foarte cunoscute, care se bucura de un interes larg printre pescari (Fox, Korda, Trakker, Solar, Daiwa, Okuma, Carp Spirit, Avid, Prologic, Sticky Baits, Dynamite Baits, PB Products si altele), dar si cateva branduri noi pe piata din Romania, care se gasesc doar aici.

Printre brandurile noi, disponibile numai la FishOn, se numara Forgotten Flavours, o firma belgiana specializata in pop-up-uri si wafters care folosesc retete consacrate si arome clasice, Kumu Clothing, o firma engleza care produce imbracaminte cu un design atragator, Karper, o firma franceza producatoare de boiliesuri de carlig pentru pescuitul la crap si la feeder, si Fishstone, o firma germana profilata pe accesorii ingenioase pentru pescuitul plantat. 

Magazinul_FishOn_2

Magazinul online FishOn are o interfata moderna si usor de folosit. Este un magazin dinamic, gandit sa se adapteze cerintelor pescarilor. Portofoliul magazinului include mii de produse, iar stocurile sunt actualizate permanent. Magazinul accepta plata cu cardul, iar transportul este gratuit la comenzi incepand de la 300 lei. Pentru a marca deschiderea magazinului, FishOn ofera reduceri de 10-20% la toate brandurile noi si la o serie de branduri consacrate. Oferta este valabila pana la sfarsitul lunii martie. 

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma