Noutati Dynamite Baits

Data: 15 decembrie 2019 0 comentarii

Noutati_Hit_N_Run_2

Dynamite Baits a anuntat o serie de produse noi in gama Hit N' Run, care vor fi puse in vanzare in 2020. Hit N' Run este o gama de pop-up-uri si boiliesuri critic echilibrate (wafters) de mare atractie, in culori pastelate, realizata in colaborare cu Rob Hughes, unul dintre cei mai cunoscuti pescari englezi. Intre alte calificari, Rob detine si un brevet de scafandru si are la activ numeroase scufundari in diverse lacuri. Pe baza acestor experiente, a publicat filme si articole despre aspecte ale pescuitului vazute din perspectiva subacvatica. Unul dintre subiectele de interes este cel al vizibilitatii boiliesurilor sub apa. Care sunt culorile cele mai vizibile? Cum alegem boiliesurile de carlig in raport cu transparenta apei? Concluziile acestor studii s-au tradus in gama Dynamite Baits Hit N' Run, care propune o serie de pop-up-uri si wafters in patru culori care acopera toate situatiile de pescuit.

In acest sezon, gama Hit N' Run a fost formata din trei sortimente de pop-up-uri, cu diametre de 12mm si 15mm, si un sortiment de boiliesuri critic echilibrate (wafters), cu forma cilindrica, de 14mm. Culorile pentru pop-up-uri sunt roz, galben si alb, iar boiliesurile critic echilibrate sunt de culoare rosie. Pentru 2020, Dynamite Baits va imbogati gama cu alte patru sortimente. Vor aparea boiliesuri critic echilibrate de 14mm in completarea pop-up-urilor si pop-up-uri de 12mm si 15mm in completarea boiliesurilor critic echilibrate. Gama completa va avea la fiecare culoare pop-up-uri de 12mm si 15mm, alaturi de wafters de 14mm. Culorile si aromele raman acelasi. Fiecare borcan de pop-up-uri sau wafters va include o sticla de atractant lichid.

Noutati_Hit_N_Run_1

Produsele Hit N' Run au fost gandite sa dea rezultate rapide in partide scurte, de aici si numele lor. Hit N' Run se traduce prin "da lovitura si fugi". Culorile fluo, pastelate, sunt alese pentru a valorifica lumina existenta sub apa si au cea mai buna vizibilitate in conditii de lumina slaba. Produsele vor fi disponibile la inceputul sezonului urmator, la preturi similare cu cele ale sortimentelor Hit N' Run existente. 

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma