Noutati Dynamite Baits

Data: 25 decembrie 2020 0 comentarii

Noutati_Dynamite_Baits_2021_1

Dynamite Baits a anuntat o serie de produse noi, care vor fi disponibile in Romania incepand din ianuarie 2021. Una dintre noutati este dezvoltarea colectiei de pop-up-uri si boiliesuri critic echilibrate (wafters) in culori fluo, de mare atractie. Alaturi de pop-up-urile fluo consacrate, Pineapple & Banana si Mulberry Florentine, vor fi produse doua sortimente noi, Squid & Octopus si Tutti Frutti, aditivate cu arome si uleiuri esentiale si rulate pe diametre de 12mm si 15mm. Cele doua sortimente au fost disponibile si in trecut, dupa care au iesit din productie timp de cativa ani, iar acum sunt relansate la cererea publicului. In paralel, va exista o gama de wafters cu aceleasi culori si arome, Pineapple & Banana, Mulberry Florentine, Squid & Octopus si Tutti Frutti, rulate in format cilindric, pe dimensiunea de 14mm. Toate produsele din aceasta serie de pop-up-uri si wafters fluo vor avea etichete pe fond negru in locul vechilor etichete colorate.

Gama boiliesurilor de carlig intarite (hardened hookbaits) va fi extinsa. Se va schimba si modul de ambalare. Pana acum, boiliesurile de carlig intarite erau disponibile doar in categoria nadelor premium ale firmei - Source, Complex-T, Crave, Monster Tiger Nut si Red-Amo - si erau ambalate in borcane care contineau trei dimensiuni de boilies: 14mm, 15mm si 20mm. Incepand din 2021, boiliesurile de carlig intarite de 20mm vor fi ambalate separat de cele de 14-15mm si vor fi produse si pentru boiliesurile din gama Big Fish cum ar fi Robin Red, Squid & Octopus, Mulberry Plum sau Hot Fish & GLM.

Noutati_Dynamite_Baits_2021_3

O alta noutate este introducerea unui sortiment nou de boilies in gama Big Fish, care este o gama de boiliesuri pozitionata pe segmentul mediu de pret. Noul boilies se va  numi Sweet Tiger & Corn (alune tigrate si porumb dulce). Este un birdfood aditivat cu extract de alune tigrate si o combinatie de arome, intre care aroma de ananas. Alaturi de boiliesurile Sweet Tiger & Corn, vor exista si pop-up-uri complementare. Gama Big Fish contine opt sortimente de boilies, care erau ambalate pana acum la pungi de 1kg si 1,8kg. Din 2021, vor fi disponibile si la pungi de 5kg pe diametre de 15mm si 20mm, pentru a putea reduce pretul pe kilogram la achizitia unor cantitati mai mari, la fel cum se intampla si in cazul boiliesurilor premium. Nu in ultimul rand, boiliesurile critic echilibrate The Source, Complex-T sau Red-Amo, care erau produse in versiunea cilindrica (dumbell) de 15mm, vor avea si o versiune de 18mm. Toate noutatile Dynamite Baits vor fi puse in vanzare la inceputul lunii ianuarie 2021.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma