Noutati Sticky Baits

Data: 02 ianuarie 2022 0 comentarii

Noutati_Sticky_Baits_2022_1

Firma engleza Sticky Baits anunta o serie de noutati pentru sezonul 2022, care vor fi disponibile pe piata noastra prin intermediul distribuitorului exclusiv Doctor Fishing. Una dintre cele mai interesante este seria de boiliesuri de carlig invelite intr-o crusta solubila care produce un efect de nor la contactul cu apa. Sticky Baits a dezvoltat o tehnologie prin care boiliesurile tari de carlig, dupa ce au fost rulate, sunt aditivate in mod repetat cu lichide si fainuri solubile, care formeaza in final o glazura de mare atractie. In apa, glazura se dizolva treptat si emana o serie de atractanti, producand si efectul de nor. Atractantii folositi in compozitia glazurii sunt naturali. Sticky Baits foloseste pentru aceasta categorie de produse numele de Active pentru a sublinia ca boiliesurile glazurate "lucreaza" si atrag intr-o masura mai mare decat boiliesurile de carlig obisnuite. Cele doua game de boilies fabricate de Sticky Baits, The Krill si Manilla, includ produse cu indicativul Active atat sub forma de boiliesuri de carlig intarite, cat si de boiliesuri critic echilibrate (wafters). Boiliesurile Active sunt rulate in doua dimensiuni: 16mm si 20mm. Dimensiunea notata pe eticheta produselor se refera la diametrul boiliesurilor din interiorul glazurii. Dupa ce glazura s-a dizolvat, boiliesurile rezista la carlig cel putin 48 de ore.

Alte noutati de interes pentru pescarii de crap sunt doua lichide nutritive hidrolizate extrase din crevete si peste oceanic: Pure Shrimp Liquid si Pure Fish Liquid. Pure Shrimp este un lichid subtire obtinut din crevete. Are o culoare portocalie vizibila sub apa si produce un efect de nor daca este folosit intr-un groundbait sau ca glazura pentru boiliesuri si pelete. Nu topeste materialele PVA si poate fi utilizat in partea lichida a boiliesurilor sau ca dip. Pure Fish este un lichid mult mai dens, bogat in aminoacizi, extras din ton si alte specii de peste. La fel ca si Pure Shrimp, are aplicatii diverse ca aditiv pentru boiliesuri si pelete. Ambele lichide sunt naturale si nu au doza limita.

Noutati_Sticky_Baits_2022_2

Noutatile Sticky Baits vor fi puse in vanzare in Romania incepand din ianuarie 2022 si vor putea fi achizitionate din magazinele de pescuit sau direct de pe site-ul Doctor Fishing.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma