Okuma Casting Day

Data: 08 martie 2022 0 comentarii

Okuma_Casting_Day_2

Normark Sport Romania - in colaborare cu Mihai Perianu - anunta o zi de casting cu lansete Okuma si Carp Spirit. Intalnirea va avea loc sambata 26 martie, de la ora 11, pe lacul Martinesti Iaz, langa Cluj. Cu aceasta ocazie, Mihai Perianu va sustine o scurta demonstratie de casting. Evenimentul este deschis tuturor celor interesati, in limita locurilor disponibile, si este gratuit pentru participanti.

Lansetele si mulinetele care vor putea fi testate cu ocazia zilei de casting sunt printre cele mai reprezentative din portofoliul firmelor Okuma si Carp Spirit. Lista lansetelor este urmatoarea:

Okuma 8K Carp 3,90m/3,5lb

Okuma LS 8K Carp 3,90m/3,5lb

Okuma Custom Black 3,90m/3,5lb

Carp Spirit Magnum X5 3,90m/3,5lb

Carp Spirit Magnum X3 3,90m/3,5lb

Okuma_Casting_Day_1

Lansetele vor fi echipate cu mulinete Okuma 8K si Okuma T-Rex 7000, incarcate cu fir Sufix si inaintas textil. Toate aruncarile vor fi facute pe apa pentru a castiga timp. Nu se vor masura distante. Plumbii necesari pentru aruncari vor fi pusi la dispozitie de organizatori. Pescarii sunt invitati sa-si aduca un degetar de protectie, tinand cont ca se va folosi inaintas textil. Cei interesati sa participe sunt rugati sa trimita un email de confirmare pe adresa mihaiperianu85@gmail.com. Numarul locurilor disponibile este limitat. De notat ca, in cazul in care se vor inregistra conditii meteo extreme, care nu vor permite desfasurarea evenimentului in conditii bune, ziua de casting va fi reprogramata.

 

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Iannis BigFish