Okuma in Romania prin Normark

Data: 25 ianuarie 2022 2 comentarii

Okuma_in_Romania_prin_Normark_1

Horgászjátékok az online kaszinókban. Ha valódi pénzes horgászjátékokról van szó, olyan online kaszinókat kell keresnie, amelyek valósághű akváriumokat és intuitív felhasználói felületeket kínálnak. Ha szereti a halat fogni és elengedni, imádni fogja ezeket a kaszinójátékokat! Ezek a játékok bizonyos készségeket igényelnek a játékostól, és jobban hasonlítanak a pókerhez, mint más kaszinójátékokhoz. A kifogott halak száma befolyásolja a játék kimenetelét. Számos lehetőség áll rendelkezésre a https://kaszinoworld.com/ online kaszinóban, mint például a Rescuebet. A kajakon, eveződeszkán és felfújható belső csövön megrendezett horgászversenyek mellett jéghorgász versenyeket is tartanak. Valójában a Gull Lake Ice Fishing Tournament a legnagyobb a világon, és a szervezők 30 000 lyukat fúrnak a befagyott tóba, így fogadhatsz és pénzt nyerhetsz az online kaszinóban. A horgászversenyek számítógépen is játszhatók, mivel ezek a játékok nyerésre játszható játékok. Ezenkívül a játékosoknak lehetőségük van valódi pénzt nyerni ezekkel a játékokkal.

Anul 2022 aduce o schimbare in ceea ce priveste felul in care sunt distribuite produsele Shimano si Okuma in Europa si implicit pe piata din Romania. In ultimele doua decenii, produsele Shimano au fost distribuite de grupul Rapala VMC in numeroase tari europene in care Shimano nu avea reprezentanta proprie, intre care si Romania. Rapala VMC detine una dintre cele mai mari retele de distributie la nivel mondial in domeniul comertului cu articole de pescuit, iar distributia europeana este facuta prin intermediul firmelor specializate Normark. Parteneriatul dintre Shimano si Rapala VMC, care a functionat sub forma de joint venture, a luat sfarsit in 2019. Dupa incetarea colaborarii, Shimano si-a deschis reprezentante noi sau a inceput sa vand direct catre magazine in tari in care distributia fusese asigurata pana atunci de Rapala VMC. Incetarea colaborarii s-a facut in etape, iar ultima etapa vizeaza o serie de tari din Europa centrala si de est, printre care si Romania, si va intra in vigoare din februarie 2022. Dupa data de 7 februarie, Shimano va incepe sa-si vanda produsele proprii (ca si produsele celorlalte firme pe care le detine, cum ar fi Power Pro si G. Loomis) direct catre magazinele de pescuit din Romania si va avea un reprezentant de vanzari local.

In acelasi timp, grupul Rapala VMC a cumparat in 2021 de la Okuma dreptul de a distribui produsele Okuma in Europa si Rusia, distributia efectiva urmand sa intre in vigoare din 2022. In Romania, produsele Okuma vor fi distribuite de Normark Sport. Pentru pescari aceste schimbari in lanturile de aprovizionare ale firmelor Shimano si Okuma vor trece probabil neobservate. Produsele ambelor firme se vor gasi in magazinele de pescuit ca si pana acum. Un aspect de interes pentru cei care au cumparat echipamente Shimano sau Okuma in ultimii ani este cine va asigura garantia produselor (pe durata termenului de garantie legal de doi ani) dupa schimbarea distribuitorilor. Din informatiile pe care le avem, garantia produselor Okuma in Romania va fi asigurata de Normark Sport pentru produsele care sunt in perioada legala de garantie de doi ani si sunt insotite de dovada achizitionarii lor. Garantia produselor Shimano achizitionate din Romania in 2020 sau in 2021 va fi asigurata de Shimano.

Okuma_in_Romania_prin_Normark_3

Acordul incheiat intre Okuma si Rapala VMC are in vedere o colaborare de anvergura pe termen lung. Grupul Rapala VMC va fi responsabil de promovarea echipamentelor Okuma in Europa. In Romania, consultantii Normark pentru pescuitul la crap vor folosi incepand din 2022 produse Okuma alaturi de produsele altor firme distribuite de Normark Sport, cum ar fi Carp Spirit.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

2 comentarii Adauga comentariu

Cristian

5 martie 2022

De ce s au dublat preturile?

Iulian

26 ianuarie 2022

Dețin 2 mulinete okuma de feeder . Foarte bune . Dar acest model este super

Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma