STIRI
 • Horgesti 20+

  CarpOnline

  Horgesti 20+

  Intr-o partida desfasurata saptamana aceasta pe lacul Horgesti din apropiere de Bacau, Vlad Pavlovici si Mihai Perianu au reusit sa prinda mai multe exemplare mari, cu greutati intre 18kg si 20kg, plus doua trofee de 21,7kg si 22,5kg, care sunt cei mai mari crapi inregistrati la Horgesti in ultimii ani.

  Mai mult >>
 • Nou record la Varlaam: 32kg

  CarpOnline

  Nou record la Varlaam: 32kg

  Sectorul A de la Varlaam a inregistrat astazi prima captura de peste 30kg din istoria lacului. Mircea Faur, un pescar cu mare experienta pe Varlaam, a reusit sa prinda un trofeu de 32kg, cu care a stabilit un nou record personal si un nou record al lacului.

  Mai mult >>
 • Rob Hughes la Varlaam

  CarpOnline

  Rob Hughes la Varlaam

  Rob Hughes, unul dintre cei mai cunoscuti pescari englezi, a facut recent o partida de 48 de ore pe Sectorul B de la Varlaam. Partida a fost filmata pentru programul TV sustinut de Rob si pentru o serie de materiale cu subiect tehnic realizate pentru Dynamite Baits.

  Mai mult >>
 • Total Fishing la Expo F&H

  CarpOnline

  Total Fishing la Expo F&H

  ​Magazinul Total Fishing este prezent la Expo Fishing & Hunting in perioada 28-31 martie cu un stand de anvergura. In acelasi timp, magazinul desfasoara o campanie de reduceri de pana la 30% pentru numeroase branduri.

  Mai mult >>
 • Shimano Casting Day

  CarpOnline

  Shimano Casting Day

  Normark Sport Romania - in colaborare cu Vlad Pavlovici si Mihai Perianu - anunta o noua zi de casting cu lansete si mulinete Shimano. Evenimentul va avea loc duminica 1​7 martie, de la ora 1​2​.00, pe lacul ​Sacosu Turcesc de langa Timisoara.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish