STIRI
  • Rezervari 2024 la Horgesti

    CarpOnline

    Rezervari 2024 la Horgesti

    Administratia lacului Horgesti anunta deschiderea rezervarilor pentru sezonul 2024. Horgesti a avut in 2023 cel mai productiv sezon de crap din istoria lacului, cu un total de 88 de capturi de peste 20kg. Sase capturi au cantarit peste 30kg. 

    Mai mult >>
  • Notati Dynamite Baits 2024

    CarpOnline

    Notati Dynamite Baits 2024

    Dynamite Baits anunta o noua gama de pop-up-uri si wafters realizata in colaborare cu Ian Russell. Gama include patru sortimente - Indian Spice, Supa Stench, Choccy Malt si Sweet Spice - si va fi pusa in vanzare in Romania la inceputul sezonului  2024. 

    Mai mult >>
  • Record de capturi la Horgesti

    CarpOnline

    Record de capturi la Horgesti

    Sezonul 2023 este cel mai bun din istoria lacului Horgesti ca numar de crapi mari inregistrati la pescuitul sportiv. De la inceputul sezonului si pana acum, s-au prins 56 de exemplare de peste 20kg, dintre care 21 de exemplare de peste 25kg si trei de peste 30kg.

    Mai mult >>
  • Imbracaminte Kumu

    CarpOnline

    Imbracaminte Kumu

    Kumu este o firma engleza care produce imbracaminte pentru pescuit cu un design grafic modern si ingenios. Hainele si accesoriile Kumu sunt disponibile pe piata din Romania prin magazinul Fishon, care este reprezentant exclusiv.

    Mai mult >>
  • Nou record la Horgesti

    CarpOnline

    Nou record la Horgesti

    Intr-o partida desfasurata in luna mai, Victor Costache a stabilit un nou record al lacului Horgesti cu o captura de 31,2kg. In ultimul an, Horgesti a produs nu mai putin de sapte crapi diferiti cu greutati de cel putin 30kg.

    Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma