STIRI
 • Shimano Casting Day

  CarpOnline

  Shimano Casting Day

  Normark Sport Romania - in colaborare cu Vlad Pavlovici - anunta o noua zi de casting cu lansete si mulinete Shimano. Evenimentul va avea loc duminica 1​0​ martie, de la ora 1​2​.00, pe lacul ​Varlaam, si este deschis tuturor celor interesati.​

  Mai mult >>
 • Noutati Sufix 2019

  CarpOnline

  Noutati Sufix 2019

  Gama de fire monofilament produse de Sufix va include in sezonul 2019 o serie de noutati care pot fi de interes pentru pescarii de crap: Sufix Advance in versiuni de culoare verde si alb-transparent, Sufix Synergy sau Sufix Key Lime IGFA.

  Mai mult >>
 • Pescuitul crapului

  CarpOnline

  Pescuitul crapului

  MarelePescar, unul dintre cele mai importante magazine de pescuit din Romania, anunta lansarea unei serii de filme pentru toate categoriile de pescari, intitulate "Pescuitul crapului" - un proiect educational realizat in colaborare cu Victor Costache.

  Mai mult >>
 • Shimano SpeedMaster XTC

  CarpOnline

  Shimano SpeedMaster XTC

  Shimano a anuntat o ​noua mulineta de crap cu tambur long cast. Mulineta se numeste Speed​Master XTC si va fi disponibila pe piata incepand din aprilie 2019, la un pret de catalog de 140 de euro. 

  Mai mult >>
 • Noutati de la Polcesti

  CarpOnline

  Noutati de la Polcesti

  Lacul Polcesti va fi deschis pentru pescuitul la crap incepand din martie 2019. Avand exemplare de crap de 20-25kg, confirmate in teste, si taxe accesibile, Polcesti se anunta ca un​ lac foarte promitator ​pentru pescarii pasionati de trofee.​ 

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish