STIRI
  • Forgotten Flavours

    CarpOnline

    Forgotten Flavours

    Firma belgiana Forgotten Flavours foloseste arome si retete clasice intr-o gama diversa de pop-up-uri, wafters si boiliesuri de carlig intarite, care sunt disponibile acum si in Romania prin intermediul magazinului FishOn. 

    Mai mult >>
  • Complexul Paulesti

    CarpOnline

    Complexul Paulesti

    Complexul Paulesti include trei lacuri care se adreseaza pescarilor de crap, stationar si feeder. Infrastructura lacurilor a fost complet refacuta pentru a oferi conditii de pescuit cat mai bune. Lacurile se vor deschide in cursul lunii aprilie.

    Mai mult >>
  • Magazinul FishOn

    CarpOnline

    Magazinul FishOn

    Recent, s-a deschis in Bucuresti un nou magazin de pescuit: FishOn. Magazinul se adreseaza pescarilor de crap si de feeder si comercializeaza atat branduri de larg interes, consacrate, cat si o serie de branduri noi pe piata din Romania.

    Mai mult >>
  • Hot Crab & Krill

    CarpOnline

    Hot Crab & Krill

    Gama de produse Hot Crab & Krill este principala noutate propusa de firma engleza Dynamite Baits pentru pescarii de crap in sezonul 2023 si va fi disponibila in Romania in cursul lunii martie.

    Mai mult >>
  • Lacul Horgesti - colectia 30+

    CarpOnline

    Lacul Horgesti - colectia 30+

    Galeria de crapi de peste 30kg de la Horgesti s-a imbogatit luna aceasta cu alte doua exemplare. Lacul Horgesti are nu mai putin de sase crapi cu greutati de minim 30kg in momentul de fata, un "portofoliu" de trofee impresionant pentru un lac comercial.

    Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma