STIRI
  • Trei crapi de 30kg la Horgesti

    CarpOnline

    Trei crapi de 30kg la Horgesti

    Lacul de la Horgesti avea, pana de curand, un crap de 30kg. Acum are patru. La navodirea din noiembrie 2022, au aparut trei exemplare noi - un crap comun (inregistrat o greutate de 30kg) si doi crapi-oglinda (cantariti la 30kg si 31kg).

    Mai mult >>
  • Crap de 30kg la Horgesti

    CarpOnline

    Crap de 30kg la Horgesti

    Lacul Horgesti a inregistrat recent primul sau crap de peste 30kg prins la pescuit sportiv. Mihai Simion, unul dintre cei doi administratori al lacului, a reusit sa prinda un exemplar impresionant de 30,3kg.

    Mai mult >>
  • Okuma Obsidian 12000

    CarpOnline

    Okuma Obsidian 12000

    Okuma Obsidian 12000 este un model cu specificatii de top, anuntat pentru sezonul 2023, care isi propune sa fie cea mai performanta mulineta de crap produsa de Okuma pana in momentul de fata.

    Mai mult >>
  • Okuma Flite Surf

    CarpOnline

    Okuma Flite Surf

    Okuma Flite Surf e o mulineta de crap premium anuntata pentru sezonul 2023. Cu un design nou si o greutate mica (472g), Flite Surf are specificatii care isi propun sa atraga atentia: zece rulmenti, sistem de oscilatie lenta, frana rapida, doi tamburi de rezerva.

    Mai mult >>
  • Okuma in Romania prin Normark

    CarpOnline

    Okuma in Romania prin Normark

    Anul 2022 aduce o schimbare in ceea ce priveste felul in care sunt distribuite in Romania produsele Shimano si Okuma. Echipamentele Shimano vor fi distribuite de Shimano Europa, iar echipamentele Okuma vor fi distribuite de Normark Sport.

    Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma