STIRI
 • Dynamite Baits Hit N' Run

  CarpOnline

  Dynamite Baits Hit N' Run

  Dynamite Baits va produce incepand din sezonul 2019 o gama de pop-up-uri si boiliesuri critic echilibrate fluo, numita Hit N' Run, creata in colaborare cu Rob Hughes. Gama va include trei sortimente de pop-up-uri si unul de wafters.

  Mai mult >>
 • Wafters Dynamite Baits

  CarpOnline

  Wafters Dynamite Baits

  Pentru sezonul 2019, Dynamite Baits a anuntat lansarea unei game de boiliesuri critic echilibrate cilindrice rulate pe mixurile premium ale firmei - Source, Complex-T, Crave, Monster Tiger Nut si Red Amo.

  Mai mult >>
 • Big Baitrunner XTB Ci4+

  CarpOnline

  Big Baitrunner XTB Ci4+

  Shimano a lasat de curand cea mai noua versiune a modelului Big Baitrunner CI4+, care este disponibila si in Romania incepand din aceasta saptamana. Noul model se numeste Big Baitrunner XTB Ci4+ Longcast.

  Mai mult >>
 • Shimano Bull's Eye 9120

  CarpOnline

  Shimano Bull's Eye 9120

  Colectia mulinetelor de tip long cast, pentru aruncari la mare distanta, produse de Shimano s-a imbogatit in acest an cu un nou model "made in Japan": Bull's Eye 9120. Este o mulineta JDM care n-a fost niciodata accesibila pe piata europeana pana in 2018.

  Mai mult >>
 • Proiectul Polcesti

  CarpOnline

  Proiectul Polcesti

  Intr-o noua partida de testare a lacului Polcesti, Vlad Pavlovici a prins o "oglinda" de 23kg, unul dintre cele mai spectaculoase trofee din colectia lacului. Lacul urmeaza sa se deschida oficial pentru public la inceputul sezonului 2019.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish