STIRI
 • Capturi la Polcesti

  CarpOnline

  Capturi la Polcesti

  Lacul Polcesti, aflat intr-un proces de pregatire in vederea deschiderii la pescuit pentru public, continua sa produca o galerie de crapi mari. Intr-o partida recenta, Vlad Pavlovici a reusit sa prinda trei exemplare de peste 20kg.

  Mai mult >>
 • Lacuri in teste: Polcesti

  CarpOnline

  Lacuri in teste: Polcesti

  Intr-o prima partida facuta pe lacul Polcesti, la inceputul lunii octombrie, Vlad Pavlovici a prins un trofeu de 24,5kg, alaturi de alte exemplare intre 15kg si 18kg. Polcesti urmeaza sa fie dezvoltat ca lac de crap - in special ca lac de trofee.

  Mai mult >>
 • Septembrie la Horgesti

  CarpOnline

  Septembrie la Horgesti

  Intr-o partida desfasurata la Horgesti la jumatatea lunii septembrie, Vlad Pavlovici a prins un crap de 19,2kg, cea mai mare captura inregistrata in acest sezon pe lacul de langa Bacau. Nada folosita a constat in boiliesuri Dynamite Baits The Source.

  Mai mult >>
 • Shimano Tribal TX9A

  CarpOnline

  Shimano Tribal TX9A

  Cea mai noua lanseta de crap anuntata de Shimano se numeste Tribal TX9A si inlocuieste modelul Tribal TX9, care a iesit din productie. Modelul Tribal TX9A Intensity de 3,90m va fi disponibil in Romania la sfarsitul lunii septembrie.

  Mai mult >>
 • Shimano Sync & Trench

  CarpOnline

  Shimano Sync & Trench

  Shimano a anuntat ca va lansa doua noi game de bagajerie in seria Tribal, numite Sync si Trench. Cele doua game includ peste 50 de piese. Noile modele urmeaza sa apara pe piata din Romania incepand din sezonul 2019. 

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish