STIRI
  • Noutati Sticky Baits

    CarpOnline

    Noutati Sticky Baits

    Firma engleza Sticky Baits anunta mai multe noutati pentru sezonul urmator, constand in boiliesuri de carlig si lichide nutritive, care vor fi puse in vanzare pe piata din Romania in ianuarie 2022 prin intermediul distribuitorului exclusiv Doctor Fishing.

    Mai mult >>
  • Noutati Dynamite Baits

    CarpOnline

    Noutati Dynamite Baits

    Dynamite Baits a anuntat o serie de noutati pentru 2022: boiliesuri de nadire, lichide atractante, seminte preparate, alune pentru carlig, amestec de nada pentru pungi solubile. Produsele vor fi disponibile in Romania incepand din ianuarie-februarie 2022.

    Mai mult >>
  • Horgesti - inventar de trofee

    CarpOnline

    Horgesti - inventar de trofee

    Pentru al doilea an la rand, inventarul crapilor mari facut la Horgesti cu ocazia navodirii de toamna, de la jumatatea lunii noiembrie, scoate la iveala o colectie de crapi mari, inclusiv un trofeu de 30kg.

    Mai mult >>
  • MarelePescar se extinde

    CarpOnline

    MarelePescar se extinde

    MarelePescar si-a extins magazinul fizic situat in Bucuresti, dublandu-si spatiul de expunere pus la dispozitia clientilor, si detine in momentul de fata cel mai mare showroom de pescuit din tara, cu o suprafata de peste 1000 de metri patrati.

    Mai mult >>
  • Noutati Dynamite Baits

    CarpOnline

    Noutati Dynamite Baits

    Dynamite Baits anunta pentru sezonul urmator o serie de produse noi: pop-up-uri si wafters fluo, de atractie, boiliesuri de carlig intarite, boiliesuri de nadit si pop-up-uri complementare. Noutatile vor fi disponibile in Romania incepand din ianuarie 2021.

    Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma