STIRI
  • Nou record la Varlaam: 32kg

    CarpOnline

    Nou record la Varlaam: 32kg

    Sectorul A de la Varlaam a inregistrat astazi prima captura de peste 30kg din istoria lacului. Mircea Faur, un pescar cu mare experienta pe Varlaam, a reusit sa prinda un trofeu de 32kg, cu care a stabilit un nou record personal si un nou record al lacului.

    Mai mult >>
  • Rob Hughes la Varlaam

    CarpOnline

    Rob Hughes la Varlaam

    Rob Hughes, unul dintre cei mai cunoscuti pescari englezi, a facut recent o partida de 48 de ore pe Sectorul B de la Varlaam. Partida a fost filmata pentru programul TV sustinut de Rob si pentru o serie de materiale cu subiect tehnic realizate pentru Dynamite Baits.

    Mai mult >>
  • Noutati Sufix 2019

    CarpOnline

    Noutati Sufix 2019

    Gama de fire monofilament produse de Sufix va include in sezonul 2019 o serie de noutati care pot fi de interes pentru pescarii de crap: Sufix Advance in versiuni de culoare verde si alb-transparent, Sufix Synergy sau Sufix Key Lime IGFA.

    Mai mult >>
  • Pescuitul crapului

    CarpOnline

    Pescuitul crapului

    MarelePescar, unul dintre cele mai importante magazine de pescuit din Romania, anunta lansarea unei serii de filme pentru toate categoriile de pescari, intitulate "Pescuitul crapului" - un proiect educational realizat in colaborare cu Victor Costache.

    Mai mult >>
  • Noutati de la Polcesti

    CarpOnline

    Noutati de la Polcesti

    Lacul Polcesti va fi deschis pentru pescuitul la crap incepand din martie 2019. Avand exemplare de crap de 20-25kg, confirmate in teste, si taxe accesibile, Polcesti se anunta ca un​ lac foarte promitator ​pentru pescarii pasionati de trofee.​ 

    Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma