STIRI
  • Septembrie la Horgesti

    CarpOnline

    Septembrie la Horgesti

    Intr-o partida desfasurata la Horgesti la jumatatea lunii septembrie, Vlad Pavlovici a prins un crap de 19,2kg, cea mai mare captura inregistrata in acest sezon pe lacul de langa Bacau. Nada folosita a constat in boiliesuri Dynamite Baits The Source.

    Mai mult >>
  • Noutati de la Horgesti

    CarpOnline

    Noutati de la Horgesti

    La jumatatea sezonului 2018, lacul Horgesti, ​unul dintre cele mai importante lacuri de crap din tara, anunta o populare cu exemplare "de doua cifre" si constructia unor cabane din lemn care pot fi inchiriate de clientii lacului.

    Mai mult >>
  • Captura cu repetitie

    CarpOnline

    Captura cu repetitie

    In doua partide consecutive facute pe Tancabesti, la interval de trei saptamani, Vlad Pavlovici prinde acelasi crap, pe acelasi stand si - coincidenta perfecta - exact in acelasi loc. Nada folosita: boiliesuri Complex-T produse de Dynamite Baits.

    Mai mult >>
  • Boiliesuri intarite Select Baits

    CarpOnline

    Boiliesuri intarite Select Baits

    Select Baits anunta aparitia unei game de boiliesuri de carlig intarite, formate din sase sortimente: Belachan, Meat & Fish, Hot Fish, Super Squid, Liver Spice, Bio-Krill. Boiliesurile pot fi comandate direct de la Select Baits sau prin intermediul Big Fish.

    Mai mult >>
  • Capturi la Tancabesti

    CarpOnline

    Capturi la Tancabesti

    Intr-o partida facuta pe Tancabesti la jumatatea lunii mai, Vlad Pavlovici pune pe saltea doi crapi de peste 20kg, testand boiliesurile Complex-T produse de Dynamite Baits.

    Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma