Shimano Casting Day

Data: 03 martie 2019 1 comentariu

SCD_Varlaam_martie_2019_1

Normark Sport Romania - in colaborare cu Vlad Pavlovici - anunta o noua zi de casting cu lansete si mulinete Shimano. Evenimentul va avea loc duminica 1​0​ martie, de la ora 1​2​.00, pe lacul ​Varlaam de langa Bucuresti, si este deschis tuturor celor interesati, in limita locurilor disponibile.​ Shimano Casting Day este un proiect initiat de Vlad Pavlovici in 2014 si sustinut de Normark Sport, distribuitorul autorizat Shimano in Romania. ​Intalnirile Shimano Casting Day au loc in fiecare an​ ​si atrag in mod obisnuit un numar mare de pescari interesati sa testeze diverse lansete si mulinete ale celebrului producator japonez.​ Echipamentele oferite pentru testare sunt printre cele mai reprezentative din portofoliul firmei si sunt alese in asa fel incat sa acopere o gama de preturi cat mai larga, de la produse de pe segmentul mediu pana la produse premium.​

​Lansetele oferite pentru teste​ la intalnirea Shimano Casting Day​ programata la ​Varlaam​ sunt modele concepute pentru aruncari la mare distanta, din clasa Intensity (denumirea data de Shimano lansetelor celor mai performante pentru distanta pe care le produce), cu actiune rapida sau semirapida, lungime de 3,90m si test de curbura de 3,5lb. Lista lansetelor este urmatoarea:

​Tribal TX Ultra Intensity ​3,90m/3,50lb cu inele Kigan Zirconia 50-16mm

Tribal TX9​A​ Intensity 3,90m/3,50lb cu inele Kigan Zirconia 50-16mm

Tribal TX7 Intensity 3,90m/3,50lb cu inele Kigan Zirconia 50-16mm

Tribal TX5 Intensity 3,90m/3,50lb cu inele SeaGuide SiC 50-16mm

Tribal TX2 Intensity 3,90m/3,50lb cu inele SeaGuide SiC 50-16mm

SCD_Varlaam_martie_2019_2

Lansetele vor fi echipate cu mulinete Shimano, incarcate cu fir Sufix Ultra Knot de 0,25mm si inaintas Power Pro. Toate aruncarile vor fi facute pe apa pentru a castiga timp. ​Nu se vor masura distante. ​Plumbii necesari pentru aruncari vor fi pusi la dispozitie de organizatori​. P​escarii sunt invitati sa-si aduca un degetar de protectie, tinand cont ca se va folosi inaintas textil. Cei interesati sa participe sunt rugati sa trimita un email de confirmare pe adresa contact@carponline.ro. ​Numarul locurilor disponibile este limitat. ​De notat ca, in cazul in care se vor inregistra conditii meteo extreme, care nu vor permite desfasurarea evenimentului in conditii bune, ziua de casting va fi reprogramata.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

1 comentariu Adauga comentariu

Bassula Roberto

6 martie 2019

Particip la sesiunea Shimano Casting Day din data de 10
03.2019 de pe lacul Varlaam.

Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish