Shimano Casting Day

Data: 11 martie 2019 6 comentarii

Shimano_TX_Ultra_2

Normark Sport Romania - in colaborare cu Vlad Pavlovici si Mihai Perianu - anunta o noua zi de casting cu lansete si mulinete Shimano. Evenimentul va avea loc duminica 1​7​ martie, de la ora 1​2​, pe lacul ​Sacosu Turcesc (bazinul 1) de langa Timisoara, si este deschis tuturor celor interesati, in limita locurilor disponibile.​ Cu aceasta ocazie, Mihai Perianu, consultant Shimano, va sustine o scurta demonstratie de casting. Echipamentele care pot fi testate in cadrul intalnirilor Shimano Casting Day sunt printre cele mai reprezentative din portofoliul firmei Shimano si sunt alese in asa fel incat sa acopere o gama de preturi cat mai larga, de la produse de pe segmentul mediu pana la produse premium.​

​Lansetele oferite pentru teste​ la intalnirea Shimano Casting Day​ programata la ​Timisoara​ sunt modele concepute pentru aruncari la mare distanta, din clasa Intensity (denumirea data de Shimano lansetelor celor mai performante pentru distanta pe care le produce), cu actiune rapida sau semirapida, lungime de 3,90m si test de curbura de 3,5lb. Lista lansetelor este urmatoarea:

​Tribal TX Ultra Intensity ​3,90m/3,50lb cu inele Kigan Zirconia 50-16mm

Tribal TX9​A​ Intensity 3,90m/3,50lb cu inele Kigan Zirconia 50-16mm

Tribal TX7 Intensity 3,90m/3,50lb cu inele Kigan Zirconia 50-16mm

Tribal TX5 Intensity 3,90m/3,50lb cu inele SeaGuide SiC 50-16mm

Tribal TX2 Intensity 3,90m/3,50lb cu inele SeaGuide SiC 50-16mm

Shimano_Ultegra_3500_XSD_Competition_1

Lansetele vor fi echipate cu mulinete Shimano, incarcate cu fir Sufix Ultra Knot de 0,25mm si inaintas Power Pro. Toate aruncarile vor fi facute pe apa pentru a castiga timp. ​Nu se vor masura distante. ​Plumbii necesari pentru aruncari vor fi pusi la dispozitie de organizatori​. P​escarii sunt invitati sa-si aduca un degetar de protectie, tinand cont ca se va folosi inaintas textil. Cei interesati sa participe sunt rugati sa trimita un email de confirmare pe adresa contact@carponline.ro. ​Numarul locurilor disponibile este limitat. ​De notat ca, in cazul in care se vor inregistra conditii meteo extreme, care nu vor permite desfasurarea evenimentului in conditii bune, ziua de casting va fi reprogramata.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

6 comentarii Adauga comentariu

Gurița cosmin

14 martie 2019

Doresc sa particip

Cristescu Danut

13 martie 2019

Particip.

Gogonea ionel

12 martie 2019

Particip

David Vasile Marian

12 martie 2019

Confirm si eu

valeriu

12 martie 2019

in Moldova pe cand un casting ?

Gogonea ionel

11 martie 2019

particip

Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Baitmaker BigFish