Shimano Tactical Gear

Data: 17 mai 2020 0 comentarii

Shimano_Tactical_Gear_1

In martie 2020, Shimano a lansat o noua gama de bagajerie pentru pescarii de crap, numita Shimano Tactical Gear. Aparitia ei face ca, in momentul de fata, Shimano sa produca in paralel nu mai putin de trei game de bagajerie Tribal pentru pescuitul la crap - Trench, Synch si Tactical Gear. Trench este gama premium, realizata cu cele mai bune tehnologii si materiale de care dispune Shimano. In exterior, produsele din gama Trench folosesc un material de camuflaj numit Tri-Cam, in timp ce in interior este utilizat un material verde-oliv. Ca pret, bagajeria Trench este cea mai scumpa dintre cele trei game Shimano. Sync este gama cea mai bogata ca numar de produse si este pozitionata pe segmentul mediu de pret. In exterior, se foloseste o combinatie de camuflaj Tri-Cam si verde-oliv. Noua gama Tactical Gear are aceeasi combinatie de culori, dar culorile au fost inversate: material verde-oliv in exterior si camuflaj Tri-Cam in interior. Gama este pozitionata pe segmentul mediu de pret, la un nivel ceva mai mic decat produsele din seria Trench. 

Diferenta dintre cele trei game este data de materiale si de elemente de design, ceea ce se reflecta in pret. Produsele sunt gandite sa fie complementare. Exista specificatii comune pentru toate gamele. Toate folosesc acelasi principiu de organizare - Organised Compact Design (OCD) - introdus de Shimano cu ani in urma si pastrat pana in prezent. Toate au fermoare HD sau cusaturi intarite Powerstich si pot fi conectate prin curele de transport Aero Quiver. Gentile Tactical Gear se livreaza cu borsete din gama Sync, ceea ce arata relatia apropiata dintre ele. 

Shimano_Tactical_Gear_2

Bagajeria Tactical Gear include genti de echipament livrate cu sau fara borsete, un model de rucsac, huse pentru doua sau trei lansete de 3,60m/3,90m, diverse tipuri de huse individuale pentru lansete, genti izoterme pentru hrana sau nada, o husa pentru buzbari, o husa pentru lansete TX-Lite, care ocupa un spatiu de transport mic, un sling pentru pastrare si cantarire si cateva saltele de receptie. O parte dintre produsele Shimano Tribal Tactical Gear vor fi disponibile pe piata din Romania incepand de luni 18 mai.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Lacul Varlaam Baitshop 3 Mihai Perianu BigFish