Shimano Tribal TX7

Data: 04 ianuarie 2018 0 comentarii

Tribal_TX7_1

Shimano a publicat primele informatii despre o noua lanseta de crap din seria Tribal TX. Lanseta se numeste Tribal TX7. Conform specificatiilor tehnice, este o lanseta care are toate datele pentru a provoca un interes deosebit in randul pescarilor, fiind un model conceput pentru distante extreme, echipat cu componente de calitate. Pretul recomandat de vanzare nu a fost inca anuntat, dar ca nivel de pret TX7 se va pozitiona intre TX5 si TX9. In informatiile publicate pe site-ul propriu, Shimano prezinta modelul TX7 ca fiind cea mai puternica lanseta din seria Tribal. Blancul foloseste o combinatie de carbon HPC250 si biofibra. Lanseta este echipata cu mandrina Fuji DPS si inele Kigan cu rama de otel inox si pastila din oxid de zirconiu (o inovatie a firmei Kigan), in configuratie 50-16. La fel ca si la alte lansete pentru distanta din gama Shimano, primele doua inele (50mm si 40mm) sunt inele cu prindere cu doua picioare pe blanc, urmatoarele trei (30mm, 25mm, 20mm) au priza cu un singur picior, iar inelul de varf (16mm) este un inel anti-tangle, pentru a reduce riscul de incurcare a firului. Kigan este un producator de inele consacrat, ale carui inele sunt folosite atat de firme prestigioase, cat si de rod-builderi independenti. Talonul lansetei este imbracat in material EVA. Ca si la celelalte lansete din seria Tribal TX, modelul cel mai puternic, de 3,90m/3,5lb, are indicativul Intensity, care arata ca lanseta este proiectata pentru distanta.

Cristian Mihalcea, consultant Shimano Romania, a testat Tribal TX7 Intensity inainte ca lanseta sa apara pe piata si a confirmat ca modelul Intensity, de 3,90m/3,5lb, este o lanseta de distanta foarte competenta, cu actiune rapida, mai puternica decat TX5 Intensity, care detinea suprematia pentru distanta in cadrul gamei Shimano pana in prezent. Testele facute de Cristian Mihalcea cu Tribal TX7 Intensity pot fi urmarite in filmul Aruncari la distante extreme, publicat pe canalul de YouTube CarpOnline Romania.

Tribal_TX7_3

Noua lanseta Shimano Tribal TX7 Intensity de 3,90m/3,5lb va fi disponibila pe piata din Romania incepand de la jumatatea lunii februarie 2018, in reteaua magazinelor partenere Normark Sport, distribuitorul autorizat Shimano in Romania. In primavara, lanseta va putea fi testata de public in cadrul intalnirilor Shimano Casting Day.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Lacul Varlaam Baitshop 3 Mihai Perianu BigFish