Sticky Baits la Horgesti

Data: 02 octombrie 2019 0 comentarii

Sticky_Baits_la_Horgesti_

In perioada 25-29 septembrie, pe lacul Horgesti, s-a desfasurat un concurs de pescuit important, la care au participat 24 de echipe. Formatul concursului a constat in premierea celor mai mari 15 capturi. Concursul a fost castigat de echipa formata din Cristian Andrei si Cristian Brebu, sponsorizata de firma britanica Sticky Baits. Cei mai mari crapi prinsi de echipa Sticky Baits au cantarit 17,75kg si 17,45kg.

Concursul a fost influentat de o vreme capricioasa, cu variatii mari de temperatura, ploi torentiale reci si schimbari de vant. In acest conditii, pestele s-a hranit slab, iar solutia adoptata de echipa Sticky Baits a constat intr-un pescuit de finete, cu carlige mici, nada formata din boiliesuri mici si pop-up-uri de mare atractie. La carlig, monturi cu boiliesuri Krill de 16mm si 14mm si pop-up-uri Pineapple & N'Butyric de 10mm de la acelasi producator. Cu un an in urma, aceeasi echipa obtinuse un rezultat bun la Horgesti folosind o cu totul alta abordare, cu boiliesuri tari de 20mm si boiliesuri solubile de 24mm, in conditii meteo diferite.

Sticky_Baits_la_Horgesti_2

Ca strategie de nadire, echipa Sticky Baits a pescuit atat pe paturi de nada facute la 140-150m, in preajma carora pescarii au plasat doua lansete, cat si izolat, fara sa nadeasca. Cele mai bune rezultate au fost obtinute la monturi izolate, pe care n-au nadit aproape deloc. Concursul de la Horgesti a produs o serie de crapi mari, de pana la 22kg, demonstrand o crestere a taliei capturilor de la un an la altul.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Baitmaker BigFish