Sticky Baits Salmon Meal

Data: 07 august 2020 0 comentarii

Sticky_Baits_Salmon_Meal_1

Firma britanica Sticky Baits, reprezentata de Doctor Fishing, este unul dintre cei mai importanti furnizori de ingrediente de boilies pe piata din Romania. Recent, catalogul de produse al firmei s-a imbogatit cu un ingredient nou: Salmon Meal. Este o faina de peste produsa din somon si prelucrata la temperaturi scazute, care completeaza gama fainurilor de peste vandute de Sticky Baits, alaturi de LT94 Norse, faina solubila de tilapia si faina predigerata CPSP-90. Fainurile de peste procesate la temperaturi scazute (Low Temperature, LT) sunt considerate fainuri de calitate superioara, care pastreaza foarte bine calitatile nutritive ale materiei prime din care sunt procesate.

Ca si alte ingrediente derivate din somon, cum ar fi uleiul de somon folosit in acvacultura, faina de somon este bogata in acizi grasi Omega 3. Conform specificatiilor furnizate de Sticky Baits, este o faina de peste bogata in aminoacizi, cu o granulatie foarte fina si un miros pregnant, un continut de 68-70% proteina, 12% grasimi si o digerabilitate de peste 90%. Sticky Baits recomanda folosirea ei in boiliesuri in proportie de pana la 30% in orice anotimp. Cei care vor sa reduca procentul de grasimi in boilies - de exemplu, in retetele pentru sezonul rece - pot folosi faina de somon in proportie de 10% in combinatie cu alte fainuri de peste, cum ar fi 10% LT94, 5% CPSP90 si 3% faina solubila de tilapia.  

Sticky_Baits_Salmon_Meal_2

Faina de somon Sticky Baits Salmon Meal poate fi comandata online de pe site-ul Doctor Fishing sau prin intermediul magazinelor partenere din tara, cum ar fi Marele Pescar, Total Fishing, Claumar sau Big Fish, la un pret de 18 lei kilogramul.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma