Total Fishing la Expo F&H

Data: 30 martie 2019 2 comentarii

Normark_la_Expo_FH_3

La editia de anul acesta a targului Fishing & Hunting, care se desfasoara la Romexpo Bucuresti in perioada 28-31 martie, magazinul Total Fishing expune si comercializeaza toate brandurile distribuite in Romania de Normark Sport. Brandurile de interes pentru pescarii de crap sunt Shimano, Dynamite Baits, Carp Spirit, Sufix si Deeper.

In cadrul standului Total Fishing, ​sunt ​expuse ​majoritatea noutatilor anuntate pentru sezonul 201​9​, cum ar fi gamele de produse Hit N Run si Premium Wafters de la Dynamite Baits. Ca suprafata, este unul dintre cele mai mari standuri prezentate de Total Fishing la Expo F&H. Consultantii Normark​,​ ​Vlad Pavlovici, Cristian Mihalcea si Mihai Perianu, sunt prezenti ​in cadrul targului si ​sunt disponibili pentru discutii cu pescarii la standul ​magazinului. ​

Normark_la_Expo_FH_1

In aceeasi perioada, Total Fishing desfasoara o campanie de reduceri pentru numeroase branduri: 20% pentru Fox, 30% pentru Senzor si MG Carp, 10% pentru Navitas, CPK si BD Baits 10% si multe altele. Reducerile sunt actualizate in functie de promotiile de la targ si sunt disponibile in magazin si online, pe site-ul magazinului. La reducerile din sectiunea Promotii se adauga o reducere finala la comanda de 5%. Promotia este disponibila pana duminica, 31 martie. 

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

2 comentarii Adauga comentariu

Vlad Pavlovici

3 aprilie 2019

Cristi, cantitatea de wafters Dynamite Baits importata in Romania la inceputul sezonului a fost distribuita catre magazine. Daca stocul s-a epuizat (sau produsul n-a intrat pe stoc) la unele magazine, urmatorul transport de nada de la Dynamite Baits ar trebui sa rezolve problema.

Cristi

3 aprilie 2019

Am comanda de 3 saptamani la Total Fishing pentru mai multe produse Dynamite Baits care nu imi este trimisa din cauza faptului ca nu au primit inca deloc wafters the source. Unde este informatia falsa: Pe site-ul lor ( si ceea ce-mi comunica telefonic ) sau cea din articol? Normark promoveaza intens, pe Facebook, aceste wafters insa ele nu au ajuns nici macar in toate magazinele principale din Bucuresti. Ce sa mai vorbim de celelete orase din tara!

Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Baitmaker BigFish