Trofeu de 47,8kg

Data: 15 noiembrie 2019 0 comentarii

Select_Baits_478kg_1

Intr-o partida facuta la inceputul lunii noiembrie pe lacul Euro Aqua din Ungaria, un pescar din Bulgaria, Georgi Georgiev, a inregistrat doua capturi monumentale, de peste 40kg, prinse la boiliesuri Select Baits. Euro Aqua este o balastiera de 11,3ha, care detine in momentul de fata recordul mondial la crap, cu un exemplar de 51,2kg, prins in noiembrie 2018 de un pescar olandez, Michel Schoenmakers. Lacul are o populatie unica de crapi mari - daca pe alte lacuri europene celebre obiectivul pescarilor sunt exemplarele de peste 30kg, pe Euro Aqua pestii-tinta depasesc 40kg. Dimensiunile enorme ale crapilor se explica printr-un cumul de factori, dar unul dintre factorii determinanti este programul de furajare a pestelui practicat de administratia lacului.

​Cele doua trofee capturate de Georgi Georgiev au cantarit 41,05kg si 47,82kg. Nada folosita a constat in boiliesuri Hot Fish si Meat & Fish produse de Select Baits, in combinatie cu canepa picanta si un amestec de seminte mici. Coincidenta a facut ca exemplarul de 47,82kg sa fie acelasi peste care atinsese greutatea de 51,2kg cu un an in urma, cand stabilise un nou record mondial.

Select_Baits_478kg_2

Trofeul de 47,82kg este cel mai mare crap prins la boiliesuri Select Baits pana in momentul de fata. Firma are o galerie substantiala de crapi mari, prinsi pe lacuri din tara si din strainatate, si continua sa produca sortimentele de boilies cu care s-a facut cunoscuta - Meat & Fish, Hot Fish si Belachan - alaturi de o gama larga de nade si echipamente. Produsele Select Baits sunt distribuite prin intermediul magazinului Big Fish.  

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma