fundal-3.jpg
 • Shimano Ultegra Spod XTD

  Shimano Ultegra Spod XTD mai mult

  Cristian Mihalcea si Mihai Perianu, doi pescari cu performante deosebite in pescuitul la mare distanta, prezinta mulineta pe care o folosesc pentru marcaj si nadire: Shimano Ultegra Spod XTD. 

 • Shimano Power Aero XTB / XSB

  Shimano Power Aero XTB / XSB mai mult

  Cristian Mihalcea face o recenzie a mulinetei pe care o foloseste la pescuit si in concursurile de casting: Shimano Power Aero XTB / XSB. 

 • Tipuri de leadcore

  Tipuri de leadcore mai mult

  Leadcore-ul este un material folosit frecvent in pescuitul la crap. Vlad Pavlovici discuta principalele categorii de leadcore si face cateva recomandari in legatura cu felul in care pot fi folosite.

 • Shimano Tribal TX7

  Shimano Tribal TX7 mai mult

  Cristian Mihalcea prezinta lanseta pe care o foloseste in concursuri de casting - Shimano Tribal TX7. Este un model pe care il considera unul dintre cele mai performante pentru aruncari la distante extreme. 

 • Shimano - Protectia pestelui

  Shimano - Protectia pestelui mai mult

  Echipamentele pentru protectia pestelui sunt foarte importante in pescuitul la crap Catch & Release. Vlad Pavlovici prezinta echipamentele necesare si modul de lucru recomandat. 

 • Shimano Tribal TX2

  Shimano Tribal TX2 mai mult

  Shimano Tribal TX2 este succesoarea celebrului model Shimano Velocity, una dintre cele mai bine vandute lansete de crap in Romania. Cristian Mihalcea discuta asemanarile si diferentele intre TX2 si Velocity.

 • Carp Spirit - Bagajerie

  Carp Spirit - Bagajerie mai mult

  O prezentare a doua dintre cele mai importante piese de bagajerie produse de Carp Spirit in sezonul actual - o husa de lansete de mari dimensiuni si o geanta matlasata extrem de incapatoare.

 • Shimano Tribal Spod

  Shimano Tribal Spod mai mult

  Shimano Tribal Spod de 3,90m/5lb este lanseta de nadire utilizata si recomandata de Cristian Mihalcea pentru pescuitul la distante mari sau pentru concursurile de casting. 

 • Shimano Tribal TX5

  Shimano Tribal TX5 mai mult

  Shimano Tribal TX5 este o lanseta de distanta cu actiune semi-rapida, care poate fi folosita atat de experti in casting, cat si de aruncatori de nivel mediu. Cristian Mihalcea, un aruncator care a atins distante extreme cu TX5, discuta constructia si calitatile lansetei.