fundal-3.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=H128g2WT_ZE
 • Apele primaverii

  Apele primaverii mai mult

  Un "film de actiune" pe un lac dificil - sectorul B de la Varlaam - cu multi crapi mari in rolurile principale. Scenariul contine locuri, nade, monturi si strategii pentru intalnirea cu trofeele lacului. 

 • Martie la Peris

  Martie la Peris mai mult

  Intr-o partida de martie, desfasurata pe o vreme schimbatoare si rece, Vlad Pavlovici face cunostinta cu lacul Hermes Peris si pune pe saltea cateva exemplare de doua cifre.

 • Strategii de selectie

  Strategii de selectie mai mult

  Cum putem sa prindem crapi de 15kg sau mai mari in mod constant, pe lacuri cu profil diferit? Vlad Pavlovici discuta nade, monturi si strategii de selectie, aplicabile pe atat pe carpodromuri, cat si pe lacuri salbatice.

 • Trofee de toamna

  Trofee de toamna mai mult

  Sfarsit de octombrie. Nopti reci, dimineti invelite in ceata, dupa-amieze calde si luminoase. In lumea pescarilor de crap, e un moment magic pentru cei care cauta trofeele toamnei.

 • Lacuri salbatice

  Lacuri salbatice mai mult

  Pescuitul pe lacuri salbatice are o atractie speciala pentru orice pescar de crap. Sunt lacuri in care nu e simplu sa descoperi trofee. Vlad Pavlovici explica in ce fel pot fi abordate astfel de lacuri.

 • Sectorul B

  Sectorul B mai mult

  Sectorul B de la Varlaam si-a castigat reputatia de a fi un lac dificil. Exemplarele mari - care pot depasi 20kg - sunt greu de prins, dar pentru unii pescari tocmai acest grad de dificultate il face cu atat mai interesant.

 • Lacul Sanpaul

  Lacul Sanpaul mai mult

  Pentru pescarii de crap, Sanpaul este un lac de atractie, cu crapi mari, o atmosfera foarte civilizata si peisaje pline de culoare.

 • Vara la Teiu

  Vara la Teiu mai mult

  Vara la Teiu e un spectacol de culori tari. Serpuind pe cursul unui parau, lacul e incadrat de lanuri de cereale, ca niste ornamente imense. E un lac de frecventa, ideal pentru partide scurte intr-un decor pictural.

 • Pescuitul la ten

  Pescuitul la ten mai mult

  Pescuitul la ten salveaza monotonia lunilor de vara, cand lacurile sunt toropite de canicula, iar crapii intra in apatie. Drilul de la mica distante cu torpile de peste un metru lungime e o experienta de tinut minte.