fundal-3.jpg
 • Corbu vazut de sus

  Corbu vazut de sus mai mult

  Intinderile de apa ale lacului Corbu sunt filmate aici de la mare inaltime. Urcand la sute de metri deasupra solului, aparatul de filmat zboara deasupra pasarilor si capteaza perspective impresionante.

 • Categorii de pop-up-uri

  Categorii de pop-up-uri mai mult

  Domeniul pop-up-urilor e mai complex decat pare la prima vedere si, uneori, pop-up-urile dure, in culori discrete, sunt o solutie mai buna pentru crap mare decat pop-up-urile moi, viu colorate si de mare atractie.

 • Nodul Blood

  Nodul Blood mai mult

  Nodul Blood este unul dintre cele mai simple noduri folosite pentru a face legatura dintre linia principala si leadcore. Vlad Pavlovici are un mod particular de a lucra cu el.

 • Covorul de stepi

  Covorul de stepi mai mult

  Crapi mari, pescuit in agatatura, echipamente, monturi si alte elemente de tehnica intr-o partida facuta de Vlad Pavlovici pe lacul pescuit in sistem Catch & Release de la Sanpaul.

 • Standul 19

  Standul 19 mai mult

  Pe lacul de la Sanpaul, standul 19 este unul dintre cele mai frumoase, dar si dintre cele mai dificile. Vlad Pavlovici gaseste aici cateva dintre trofeele lacului, intr-un film spectaculos prin imagine.

 • Lumina de august

  Lumina de august mai mult

  Cunoscut mai ales ca lac de frecventa si concursuri, Corbu este in acelasi timp un lac foarte interesant pentru pescarii de trofee - apele lui intinse ascund unii dintre cei mai mari crapi din tara!

 • Seminte Dynamite Baits

  Seminte Dynamite Baits mai mult

  Amestecurile de seminte mici sunt eficiente in orice anotimp si pot fi o solutie salvatoare cand crapul e apatic si se graneste greu, pe vreme foarte calda sau foarte rece. Vlad Pavlovici e un adept convins.

 • Firul de par elastic

  Firul de par elastic mai mult

  Montura cu fir de par elastic prezentata aici permite folosirea unui numar variabil de boiliesuri sau de seminte, ca momeala. E o montura care imprumuta mecanica eficienta a carligelor cu tija lunga curbata.

 • Boiliesuri echilibrate

  Boiliesuri echilibrate mai mult

  Ce sunt boiliesurile critic echilibrate? Ce inseamna notiunea de boilies "critic echilibrat"? Cand si cum se folosesc boiliesurile critic echilibrate in pescuitul la crap?