fundal-3.jpg
 • Carp Spirit Riga-Mortis

  Carp Spirit Riga-Mortis mai mult

  Carp Spirit Riga-Mortis este un monofilament foarte rigid, utilizat la monturi de crap. Este recomandat pentru pescuitul lansat datorita faptului ca elimina aproape complet riscul de incurcare a monturii.

 • Note despre montura Withy Pool

  Note despre montura Withy Pool mai mult

  Vlad Pavlovici - care a popularizat montura Withy Pool in Romania prin articole si filme - abordeaza aici o tema mai putin discutata in legatura cu ea: greselile de executie. 

 • Sufix Ultra Knot

  Sufix Ultra Knot mai mult

  Sufix Ultra Knot este un monofilament suplu si rezistent, cu memorie redusa, pe care Mihai Perianu il foloseste si il recomanda pentru aruncari la mare distanta. 

 • Antrenamente de casting

  Antrenamente de casting mai mult

  Mihai Perianu - un aruncator cu performante exceptionale in concursuri de casting - prezinta metodele sale de antrenament pentru aruncari la mare distanta. 

 • Carp Spirit Combi-Stiff

  Carp Spirit Combi-Stiff mai mult

  Combi-Stiff este un fir de forfac rigid, care poate fi utilizat pentru o mare varietate de monturi in pescuitul la crap. Mihai Perianu prezinta avantajele firului si monturile pentru care il foloseste, intr-o partida facuta pe lacul Horgesti.

 • Carp Spirit Long Shank

  Carp Spirit Long Shank mai mult

  Carligele de tip Long Shank, cu tija lunga si dreapta, pot fi folosite cu succes pentru diverse monturi de crap. Vlad Pavlovici prezinta trei monturi eficiente legate cu carlige Long Shank.

 • Shimano Tribal TX5

  Shimano Tribal TX5 mai mult

  Mihai Perianu face o prezentare a lansetei pe care o foloseste - Shimano Tribal TX5 Intensity 3,90m / 3,5lb. Mihai pune la lucru lanseta pe Sectorul B de la Varlaam si face cunostinta cu trofeele lacului.

 • Shimano SpeedMaster XTC

  Shimano SpeedMaster XTC mai mult

  Shimano SpeedMaster 14000 XTC este o mulineta de crap foarte apropiata, la nivel de design, constructie si specificatii, de Ultegra 14000 XTD. Mihai Perianu face o recenzie a mulinetei dupa primul sezon de folosire.

 • Carp Spirit Everest+

  Carp Spirit Everest+ mai mult

  Arma Skin Everest+ este varful de gama al corturilor produse de Carp Spirit. Este un cort de tip "pram hood", inalt si spatios, pentru doua persoane. Dupa un sezon de folosire pe diverse lacuri, Mihai Perianu face o recenzie detaliata a cortului.