fundal-3.jpg
 • Shimano Velocity

  Shimano Velocity mai mult

  Shimano Velocity este o lanseta de distanta recunoscuta pentru calitatile ei si cu mare succes la public. Urmariti o prezentare a lansetei facuta de Cristian Mihalcea, care a inregistrat aruncari oficiale de peste 200m cu Velocity.

 • Plumbi pentru plantat

  Plumbi pentru plantat mai mult

  In pescuitul plantat plumbul poate fi mai important decat pare. Vlad Pavlovici explica in ce fel trebuie ales plumbul si care este greutatea optima in functie de substrat, conditii meteo sau tipul monturii.

 • Principii de casting

  Principii de casting mai mult

  Cristian Mihalcea, unul dintre cei mai buni aruncatori de distanta din Romania, este invitatul special al acestui film realizat de Vlad Pavlovici, care discuta elementele de baza ale castingului.

 • Carlige Long Shank

  Carlige Long Shank mai mult

  Printre cele mai populare monturi pentru carlige Long Shank sunt montura D legata cu un monofilament rigid si montura Blow-Back legata cu un fir textil simplu sau combi. Vlad Pavlovici explica avantajele fiecareia.

 • Montura cu elastic

  Montura cu elastic mai mult

  Montura cu elastic poate fi o solutie pentru situatia in care pestele se hraneste foarte incet - de exemplu pe apa rece. Elasticul din montura contribuie la mecanica de intepare. O idee ingenioasa si usor de pus in practica.

 • Carlige Continental

  Carlige Continental mai mult

  Carligele cunoscute sub numele de Continental sunt preferate de multi pescari datorita rezistentei deosebite in conditii grele. Vlad Pavlovici trece in revista cateva dintre cele mai eficiente monturi pentru ele.

 • Lacul fara nume

  Lacul fara nume mai mult

  Crapi mari, fascinanti inoata in apele transparente ale unui lac mic. Dar lacurile mici pot fi complicate. Cu paduri de bradis care se ridica pana la suprafata si crengi masive cazute in apa, lacul isi apara fiecare trofeu. 

 • Pop-up-uri Butyric-C

  Pop-up-uri Butyric-C mai mult

  Pop-up-urile Butyric-C de la Dynamite Baits sunt o alternativa eficienta la celebrele pop-up-uri de mare atractie Pineapple & Banana sau Mulberry Florentine. 

 • Shimano Tribal TX9

  Shimano Tribal TX9 mai mult

  Primele impresii asupra noii lansete Shimano Tribal TX9 Intensity. Vlad Pavlovici face o comparatie intre Tribal TX9 Intensity si modelul de lanseta folosit in ultimele sezoane, Shimano XS1 Intensity.