fundal-3.jpg
 • Montura cu elastic

  Montura cu elastic mai mult

  Montura cu elastic poate fi o solutie pentru situatia in care pestele se hraneste foarte incet - de exemplu pe apa rece. Elasticul din montura contribuie la mecanica de intepare. O idee ingenioasa si usor de pus in practica.

 • Carlige Continental

  Carlige Continental mai mult

  Carligele cunoscute sub numele de Continental sunt preferate de multi pescari datorita rezistentei deosebite in conditii grele. Vlad Pavlovici trece in revista cateva dintre cele mai eficiente monturi pentru ele.

 • Lacul fara nume

  Lacul fara nume mai mult

  Crapi mari, fascinanti inoata in apele transparente ale unui lac mic. Dar lacurile mici pot fi complicate. Cu paduri de bradis care se ridica pana la suprafata si crengi masive cazute in apa, lacul isi apara fiecare trofeu. 

 • Pop-up-uri Butyric-C

  Pop-up-uri Butyric-C mai mult

  Pop-up-urile Butyric-C de la Dynamite Baits sunt o alternativa eficienta la celebrele pop-up-uri de mare atractie Pineapple & Banana sau Mulberry Florentine. 

 • Shimano Tribal TX9

  Shimano Tribal TX9 mai mult

  Primele impresii asupra noii lansete Shimano Tribal TX9 Intensity. Vlad Pavlovici face o comparatie intre Tribal TX9 Intensity si modelul de lanseta folosit in ultimele sezoane, Shimano XS1 Intensity.

 • Proiectul Varlaam

  Proiectul Varlaam mai mult

  Ilustrat cu imagini spectaculoase, filmul spune povestea unuia dintre cele mai interesante proiecte de dezvoltare inregistrate in pescuitul la crap din Romania in ultimii ani - lacul Varlaam. 

 • Fire pentru Varlaam

  Fire pentru Varlaam mai mult

  Pescuitul la crap pe lacuri cu structuri colonizate de scoici - cum e Varlaam - implica folosirea unor fire groase si rezistente la abraziune. Vlad Pavlovici vorbeste despre avantajele si dezavantajele acestor fire.

 • Accesorii Carp Spirit

  Accesorii Carp Spirit mai mult

  Carp Spirit a preluat din 2015 carligele si accesoriile pentru monturi produse anterior de firma engleza ACE, ca si o serie de fire de forfac din portofoliul Sufix.

 • Apele primaverii

  Apele primaverii mai mult

  Un "film de actiune" pe un lac dificil - sectorul B de la Varlaam - cu multi crapi mari in rolurile principale. Scenariul contine locuri, nade, monturi si strategii pentru intalnirea cu trofeele lacului.