fundal-3.jpg
 • Martie la Peris

  Martie la Peris mai mult

  Intr-o partida de martie, desfasurata pe o vreme schimbatoare si rece, Vlad Pavlovici face cunostinta cu lacul Hermes Peris si pune pe saltea cateva exemplare de doua cifre.

 • Strategii de selectie

  Strategii de selectie mai mult

  Cum putem sa prindem crapi de 15kg sau mai mari in mod constant, pe lacuri cu profil diferit? Vlad Pavlovici discuta nade, monturi si strategii de selectie, aplicabile pe atat pe carpodromuri, cat si pe lacuri salbatice.

 • Conserve de boilies

  Conserve de boilies mai mult

  De multe ori, la sfarsitul sezonului ne raman boiliesuri pe care n-am apucat sa le folosim.  Vlad Pavlovici prezinta cele mai simple si eficiente moduri de a le conserva.

 • Capturi si fotografii

  Capturi si fotografii mai mult

  In pescuitul catch & release, tot ceea ce-ti ramane dintr-o partida (in afara de amintiri) sunt fotografiile cu crapii pe care i-ai prins. Vlad Pavlovici explica in ce fel ar trebui facute fotografiile ca pestii sa fie pusi in valoare.

 • Trofee de toamna

  Trofee de toamna mai mult

  Sfarsit de octombrie. Nopti reci, dimineti invelite in ceata, dupa-amieze calde si luminoase. In lumea pescarilor de crap, e un moment magic pentru cei care cauta trofeele toamnei.

 • Fresh Squid

  Fresh Squid mai mult

  Fresh Squid & Black Pepper este, alaturi de Source, unul dintre cele mai apreciate boiliesuri Dynamite Baits pe piata din Romania. Are o reteta ingenioasa si un palmares de capturi impresionant. 

 • Casting cu Withy Pool

  Casting cu Withy Pool mai mult

  Pentru faptul ca e deseori legata cu fire textile suple, montura Withy Pool pare greu de folosit la pescuitul din mana. In realitate, montura a fost inventata exact pentru acest stil de pescuit si poate fi legata in asa fel incat sa nu se incurce cand arunci.

 • Lestarea forfacului

  Lestarea forfacului mai mult

  Monturile moderne pentru pescuit la crap folosesc diverse metode si accesorii pentru a lesta firele de forfac. Unele fac ca forfacul sa se scufunde mai bine pe substrat. Altele pot avea si un rol mai complex in mecanica monturii.

 • Lacuri salbatice

  Lacuri salbatice mai mult

  Pescuitul pe lacuri salbatice are o atractie speciala pentru orice pescar de crap. Sunt lacuri in care nu e simplu sa descoperi trofee. Vlad Pavlovici explica in ce fel pot fi abordate astfel de lacuri.