Crapi greu de prins (2)

etienne-gebel.jpg Etienne Gebel

Etienne Gebel este un pescar german respectat. Tactician prin definitie, acorda mare atentie tuturor aspectelor pescuitului, de la localizare la monturi si nade. Ideile sale despre camuflajul monturii sunt cu totul originale. Posesor al unei galerii de trofee de toata frumusetea, de pe lacuri dintre cele mai grele. Expert in fotografie. Colaboreaza cu publicatii de crap din toata Europa. Este consultant Korda.

Data: 27 martie 2013 0 comentarii

UNDE A DISPARUT CRAPUL? 

 

Stiu un crap-oglinda care are o parte a gurii deformata. Colturile gurii i-au fost rupte complet si, cand s-au vindecat, nu s-au refacut exact cum fusesera inainte. Trebuie sa ai noroc sa prinzi pestele asta pentru ca gura deformata il ajuta sa scape de carlig, care nu mai are unde sa se infiga. E un crap care n-a mai fost pus pe saltea de multa vreme si, dupa parerea mea, asta e motivul. Sunt convins ca e la fel de prezent ca si inainte pe locurile de hranire, dar de la accidentul cu gura rupta nu l-a mai prins nimeni.

Crapi greu de prins 21

Crapul pe care il urmaresc in momentul de fata e un "dominator". E cel mai mare crap din lac. Are nevoie de hrana ca sa isi alimenteze corpul masiv, dar obtinerea hranei nu e simpla. Are o concurenta solida din partea altor crapi. Totusi, n-a mai fost prins de doi ani.

Incerc sa lipesc laolalta toate piesele din acest puzzle. Dupa indelungi cercetari, am invatat sa-i cunosc obiceiurile si prefererintele. Stiu in ce locuri a fost prins pana acum si, de asemenea, stiu ca se da in vant dupa boiliesuri.

Crapi greu de prins 10

Pe lacul respectiv, am prins unii crapi si de doua ori. Printre ei erau exemplare care sunt rareori prinse. Erau si crapi care, in mod normal, se prind "la pachet" cu crapul pe care-l caut. Dar pe el n-am reusit sa-l prind.

Bineinteles, trebuie sa ai si noroc. De cand urmaresc exemplarul acesta dominator, am pierdut doi pesti in dril. Poate ca dominatorul era printre ei si poate ca invatat ceva din asta. Poate ca a invatat sa evite carligul. La ultima partida l-am vazut din nou, deci e inca acolo - si e atat de frumos. E pur si simplu imens!

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma