REGULAMENT

Pentru ca in cadrul sectiunii de comentarii puse la dispozitie de site-ul CarpOnline sa se stabileasca o legatura de comunicare bazata pe decenta si respect reciproc, rugam toti utilizatorii sa tina cont de urmatoarele reguli:

1.     Nu faceti publicitate altor site-uri, afaceri sau interese; nu sunt permise mesajele comerciale care contin link-uri catre alte site-uri;

2.     Nu utilizati un limbaj indecent; injuriile de orice fel NU SUNT PERMISE;

3.     Nu sunt permise mesajele antisociale; cele care incita la actiuni ilegale, la violenta sau xenofobie;

4.     Nu sunt permise postarile care contin discriminari, indiferent daca acestea se refera la sex, varsta, religie, orientare sexuala etc;

5.     Toate mesajele exprima doar punctul de vedere si opiniile autorilor acestora. intreaga responsabilitate, din punct de vedere legal, revine in intregime autorilor, atat in cazul articolelor postate pe CarpOnline, cat si a mesajelor si materialelor incarcate de utilizatorii site-ului.

6.     Postarea unui mesaj pe oricare dintre rubricile site-ului sau pe unul dintre forumurile puse la dispozitie inseamna acceptarea tacita a continutului acestui regulament.

7.     Mesajele trebuie sa fie strict la obiect si sa nu aiba mai mult de 1.000 de semne.

Orice abatere de la acest regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. 

Orice material postat pe site de utilizatori (in orice format) devine proprietatea CarpOnline si poate fi supus moderarii inainte sau dupa incarcare.

CarpOnline nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile postate de utilizatorii site-ului in sectiunile de comentarii. Utilizatorii sunt singurii responsabili pentru informatiile postate.

CarpOnline nu stocheaza nici un fel de informatii legate de utilizatori sau postarile acestora si astfel nu le poate face publice la o cerere ulterioara.

Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma