RECENZII
 • Shimano Big Baitrunner CI4+ XTB LC

  Vlad Pavlovici

  Shimano Big Baitrunner CI4+ XTB LC

  Shimano Big Baitrunner CI4+ XTB LC este cel mai nou model in gama mulinetelor Big Baitrunner Long Cast - si cel mai reusit de pana acum. Mugurel Adascalitei face o analiza detaliata a mulinetei, ilustrata cu imagini ale angrenajului.

  Mai mult >>
 • Shimano TX5 vs TX7

  Cristian Mihalcea

  Shimano TX5 vs TX7

  Shimano Tribal TX5 si TX7, in versiunea Intensity de 3,90m/3,5lb, sunt doua lansete de crap pozitionate pe segmentul mediu de pret. Cristian Mihalcea, care le foloseste atat la pescuit, cat si in concursuri de casting, face o analiza comparata a celor doua modele.

  Mai mult >>
 • Shimano TX1A vs TX2

  Mihai Perianu

  Shimano TX1A vs TX2

  Mihai Perianu face o analiza comparata a celor mai accesibile lansete de crap produse de Shimano in momentul de fata: TX1A si TX2 in versiunea Intensity de 3,90m/3,5lb. Sunt prezentate greutatile optime de aruncare, media distantelor obtinute si alte detalii.

  Mai mult >>
 • Shimano TX Ultra vs TX9A

  Mihai Perianu

  Shimano TX Ultra vs TX9A

  Mihai Perianu face o analiza comparata a celor doua lansete de crap produse de Shimano pe segmentul premium: TX Ultra si TX9A in varianta de Intensity de 3,90m/3,5lb. Actiune, putere, greutate optima, media distantelor si alte informatii utile.

  Mai mult >>
 • Shimano SpeedMaster XTC

  Vlad Pavlovici

  Shimano SpeedMaster XTC

  Mugurel Adascalitei face o analiza a mulinetei Shimano SpeedMaster 14000 XTC la nivel de constructie si angrenaje. O recenzie ilustrata cu fotografii de detaliu ale angrenajelor.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Lacul Varlaam Baitshop 3 Mihai Perianu BigFish