RECENZII
 • Okuma Obsidian

  Vlad Pavlovici

  Okuma Obsidian

  Obsidian este prima mulineta Okuma realizata cu materiale si specificatii premium si produsa special pentru pescuitul la crap. Mugurel Adascalitei desface mulineta si analizeaza in detaliu constructia, dotarile si angrenajul.

  Mai mult >>
 • Dynamite Baits The Source

  Vlad Pavlovici

  Dynamite Baits The Source

  La peste doua decenii de la aparitia pe piata, The Source continua sa fie boiliesul cel mai apreciat produs de firma engleza Dynamite Baits si unul dintre cele mai cunoscute in lumea crapista.

  Mai mult >>
 • Carp Spirit V-Curve

  Vlad Pavlovici

  Carp Spirit V-Curve

  Carp Spirit V-Curve este un carlig de crap cu o forma foarte eficienta si ingenioasa, care foloseste principiul curburii in V dezvoltat de unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de carlige, firma franceza VMC Pêche.

  Mai mult >>
 • Shimano Big Baitrunner CI4+ XTB LC

  Vlad Pavlovici

  Shimano Big Baitrunner CI4+ XTB LC

  Shimano Big Baitrunner CI4+ XTB LC este cel mai nou model in gama mulinetelor Big Baitrunner Long Cast - si cel mai reusit de pana acum. Mugurel Adascalitei face o analiza detaliata a mulinetei, ilustrata cu imagini ale angrenajului.

  Mai mult >>
 • Carp Spirit Herculine

  Vlad Pavlovici

  Carp Spirit Herculine

  Produs de Sufix si comercializat de Carp Spirit, Herculine este unul dintre cele mai vechi si mai apreciate fire de forfac din material textil. Este un fir suplu, care se preteaza pentru numeroase aplicatii si are o rezistenta deosebita.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma