INTERVIURI
 • Casting la 226m

  CarpOnline

  Casting la 226m

  Considerat cel mai bun aruncator de distanta din Romania, Cristian Mihalcea obtine un nou rezultat de exceptie in castingul cu echipamente de crap, cu o aruncare oficiala de 226,38m, inregistrata in concursul Carp Fanatik Casting Cup.

  Mai mult >>
 • Noutati Sticky Baits

  CarpOnline

  Noutati Sticky Baits

  Interviu cu Calin Visoianu, proprietarul firmei Doctor Fishing, importator exclusiv al nadelor Sticky Baits in Romania. Despre noutatile in materie de ingrediente propuse clientilor in sezonul 2019 si despre planurile de dezvoltare al firmei.

  Mai mult >>
 • Monturi pentru distanta

  CarpOnline

  Monturi pentru distanta

  Pescuitul la distante extreme este un subiect pe care Cristian Mihalcea - cel mai cunoscut si apreciat pescar roman in materie de casting - il cunoaste foarte bine. CarpOnline i-a solicitat un interviu pe tema monturilor pentru distanta.

  Mai mult >>
 • Lansete in teste

  CarpOnline

  Lansete in teste

  Testarea lansetelor noi este un subiect de interes pentru multi pescari. Cristian Mihalcea este implicat in testarea lansetelor Shimano pentru piata din Romania si explica modul sau de lucru si aspectele cele mai importante pe care le urmareste.

  Mai mult >>
 • Trofee Select Baits

  CarpOnline

  Trofee Select Baits

  Interviu cu Marian Oprea, proprietarul Select Baits, despre capturile impresionante inregistrate de Select Baits in 2017, in tara si in strainatate, culminand cu un exemplar de peste 43,075kg prins la Zajarki, nou record al Croatiei. 

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish