INTERVIURI
 • Perspective la Horgesti

  Vlad Pavlovici

  Perspective la Horgesti

  La sfarsitul sezonului 2023, administratorii lacului Horgesti, Marius Chiper si Mihai Simion, vorbesc despre rezultatele foarte bune obtinute in acest an si despre perspectivele pentru sezonul care urmeaza.

  Mai mult >>
 • Crapii de la Varlaam

  Vlad Pavlovici

  Crapii de la Varlaam

  Daniel Frumosu e un pescar pasionat de crapi mari si cu un stil de pescuit interesant. Are o bogata experienta pe lacurile de la Varlaam, unde a adunat in ultimii ani o colectie impresionanta de trofee.

  Mai mult >>
 • Crapi mari la Varlaam

  Vlad Pavlovici

  Crapi mari la Varlaam

  Dintre zecile de pescari care frecventeaza lacurile de la Varlaam, Andrei Colotelo iese in evidenta atat prin numarul de crapi mari pe care ii prinde in fiecare an, cat si printr-un stil de pescuit eficient si cu elemente atipice.

  Mai mult >>
 • Sticky Baits: perspective pentru 2022

  CarpOnline

  Sticky Baits: perspective pentru 2022

  Interviu cu Calin Visoianu, proprietarul firmei Doctor Fishing, importator exclusiv al nadelor Sticky Baits in Romania. Despre situatia importurilor de ingrediente de boilies in urma Brexit si noutatile Sticky Baits pentru sezonul 2022.

  Mai mult >>
 • Varlaam - intrebari si raspunsuri (3)

  Vlad Pavlovici

  Varlaam - intrebari si raspunsuri (3)

  Care este politica administratiei de la Varlaam in ceea ce priveste popularile cu crap? Cum a fost sezonul 2021 ca numar de capturi? Cum s-a schimbat Sectorul B in ultimul an? Madalin Barnea si Vlad Pavlovici raspund la intrebarile puse de clientii lacului.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma