INTERVIURI
 • Varlaam - intrebari si raspunsuri (2)

  Vlad Pavlovici

  Varlaam - intrebari si raspunsuri (2)

  Care sunt cele mai bune locuri de pescuit la Varlaam? Care e strategia cea mai productiva? Cum trebuie ales standul? Ce monturi sunt cele mai indicate? Ce arome sunt eficiente? Madalin Barnea si Vlad Pavlovici raspund la intrebarile puse de clientii lacului.

  Mai mult >>
 • Varlaam - dincolo de impresii

  Vlad Pavlovici

  Varlaam - dincolo de impresii

  Analiza unui lac prin intermediul unor statistici este un subiect mai putin obisnuit. Incepand din 2016, Victor Costache face in fiecare an o serie de statistici pentru cele doua lacuri din complexul Varlaam, iar observatiile rezultate din aceste statistici pot fi utile in pescuit.

  Mai mult >>
 • Trofeele de la Horgesti

  Vlad Pavlovici

  Trofeele de la Horgesti

  Lacul de la Horgesti a produs in acest an o galerie de crapi foarte mari, de pana la 30kg. Cum s-a ajuns aici? Marius Chiper, administratorul lacului, discuta felul in care s-a dezvoltat lacul in ultimii ani si proiectele de viitor.

  Mai mult >>
 • Lectii de casting

  Vlad Pavlovici

  Lectii de casting

  Incepand din 2019, Mihai Perianu ofera lectii de casting pentru pescarii de crap de orice nivel, de la incepatori la avansati, care vor sa-si imbunatateasca tehnica de lansare si sa poata pescui in mod eficient la distante mari.

  Mai mult >>
 • Varlaam - intrebari si raspunsuri

  Vlad Pavlovici

  Varlaam - intrebari si raspunsuri

  Ce conditii trebuie sa indeplineasca un pescar pentru a pescui la Varlaam? Cum sunt alocate standurile? De ce este incurajat pescuitul plantat? De ce nu se organizeaza concursuri? Vlad Pavlovici si Madalin Barnea raspund la intrebarile cele mai frecvente.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Lacul Varlaam Baitshop 3 Mihai Perianu BigFish