fundal-3.jpg
 • Carp Spirit Stiff Rig/Chod

  Carp Spirit Stiff Rig/Chod mai mult

  Cristian Mihalcea face o prezentare a carligului Carp Spirit SRC, pe care l-a folosit cu succes in majoritatea partidelor din ultimii ani. 

 • German Rig: teste si observatii

  German Rig: teste si observatii mai mult

  German Rig este o montura de crap care se poate lega in mai multe variante. Vlad Pavlovici face o serie de teste si observatii in legatura cu fiecare tip de constructie.  

 • Prezentare generala: Martinesti-Iaz

  Prezentare generala: Martinesti-Iaz mai mult

  Martinesti-Iaz este un lac comercial care contine crapi mari, inclusiv exemplare de peste 20kg. Densitatea de crap este medie, ceea ce inseamna ca pestii au conditii de dezvoltare, dar in acelasi timp nu sunt usor de prins.

 • Portretul unui lac: Horgesti

  Portretul unui lac: Horgesti mai mult

  Lacul Horgesti este cel mai important lac cu crapi mari din Moldova. Avand o bogata experienta de pescuit la Horgesti, Vlad Pavlovici discuta aspectele esentiale pentru abordarea lacului.

 • Montura elicopter

  Montura elicopter mai mult

  In pescuitul la crap, montura elicopter formeaza cel mai eficient ansamblu pentru aruncari la mare distanta. Cristian Mihalcea discuta avantajele ei intr-o partida cu multe capturi desfasurata pe lacul Iannis. 

 • Analiza unei monturi: Bungee Rig

  Analiza unei monturi: Bungee Rig mai mult

  Montura cu elastic poate fi o solutie foarte buna cand pestele se hraneste slab. Vlad Pavlovici discuta mecanica ei, prezinta o metoda simpla de realizare si ilustreaza eficienta ei cu cateva capturi.

 • Analiza unei monturi: German Rig

  Analiza unei monturi: German Rig mai mult

  German Rig este o montura de crap simpla si eficienta, care da rezultate foarte bune cu boiliesuri critic echilibrate (wafters), dar poate lucra si cu boiliesuri scufundatoare. 

 • Shimano Big Baitrunner XTB CI4+ Long Cast

  Shimano Big Baitrunner XTB CI4+ Long Cast mai mult

  Aparut in 2018, Big Baitrunner XTB CI4+ Long Cast este cel mai recent model produs de Shimano in seria de mulinete BBLC. Vlad Pavlovici discuta evolutia mulinetelor Big Baitrunner Long Cast. 

 • Dynamite Baits The Source

  Dynamite Baits The Source mai mult

  The Source este cel mai cunoscut boilies produs de Dynamite Baits si este unul dintre cele mai populare boiliesuri englezesti. Vlad Pavlovici face o prezentare a gamei The Source intr-un film realizat la Varlaam.