fundal-3.jpg
 • Pescuit la crap pe lacuri aglomerate

  Pescuit la crap pe lacuri aglomerate mai mult

  Pe lacurile aglomerate, comportamentul crapilor se schimba daca sunt pescuiti non-stop. Vlad Pavlovici discuta cateva schimbari de comportament si felul in pescarii se pot adapta la ele.

 • Pescuit la crap pe lacul Orlat

  Pescuit la crap pe lacul Orlat mai mult

  Lacul Orlat de langa Sibiu este o balastiera cu trofee de crap, programata sa fie deschisa la pescuit in 2024. Vlad Pavlovici face o partida de testare a lacului, explica felul in care poate fi abordat si prinde mai multi crapi mari.

 • Dynamite Baits Hot Crab & Krill

  Dynamite Baits Hot Crab & Krill mai mult

  Hot Crab & Krill este un boilies picant, pe baza de faina de peste si krill, avand in compozitie pudra si fulgi de ardei iute. Aroma boiliesurilor este Monster Crab. 

 • Pescuit la crap pe lacul Caciulati

  Pescuit la crap pe lacul Caciulati mai mult

  Lacul Caciulati poate prezenta interes pentru exemplarele mari de crap pe care le contine. Vlad Pavlovici incearca sa gaseasca solutii la problemele pe care le pune - selectia pestilor si pescuitul in agatatura.

 • Nodul Half Blood

  Nodul Half Blood mai mult

  Nodul Half Blood se foloseste in special cu fire monofilament, dar se poate folosi si cu fire textile. Vlad Pavlovici prezinta un mod ingenios in care nodul poate fi desfacut rapid si avantajele care decurg de aici. 

 • Crapi mari pe lacul Horgesti

  Crapi mari pe lacul Horgesti mai mult

  Lacul Horgesti are una dintre cele mai impresionante colectii de crapi mari din tara, cu exemplare de peste 30kg. Vlad Pavlovici discuta cele mai importante aspecte pentru a avea succes la Horgesti.

 • Pescuit la crap cu Okuma Obsidian

  Pescuit la crap cu Okuma Obsidian mai mult

  Okuma Obsidian este o mulineta de crap echipata cu cele mai noi tehnologii Okuma si care poate fi folosita pentru toate stilurile de pescuit la crap, de la pescuitul lansat la distante mari la pescuitul plantat cu fire groase.

 • Pescuit plantat pe lacul Iannis

  Pescuit plantat pe lacul Iannis mai mult

  Incepand din 2023, pescuitul plantat va fi permis pe lacul Iannis. Vlad Pavlovici face o partida de proba pescuind plantat si prezinta modul in care abordeaza lacul.

 • Pescuit in sezonul rece la crapi mari

  Pescuit in sezonul rece la crapi mari mai mult

  Vlad Pavlovici discuta cateva dintre cele mai importante aspecte ale pescuitului de inceput sau de sfarsit de sezon intr-un film realizat pe Sectorul A de la Varlaam.