STIRI
 • Aero Technium MGS XTD/XSD

  CarpOnline

  Aero Technium MGS XTD/XSD

  Shimano a prezentat cel mai nou model Aero Technium cu corp de magneziu - Aero Technium MGS 14000 XTD/XSD. Mulineta se produce in doua versiuni diferentiate prin culoare si va fi pusa in vanzare incepand din noiembrie 2021.

  Mai mult >>
 • Centenar Shimano

  CarpOnline

  Centenar Shimano

  Firma japoneza Shimano a sarbatorit recent o suta de ani de la infiintare. In pescuitul la crap, inovatiile Shimano din ultimele decenii - cum ar fi mulinetele de tip "long cast" sau cu baitrunner - au contribuit la dezvoltarea echipamentelor pe care le folosim astazi.

  Mai mult >>
 • MarelePescar se extinde

  CarpOnline

  MarelePescar se extinde

  MarelePescar si-a extins magazinul fizic situat in Bucuresti, dublandu-si spatiul de expunere pus la dispozitia clientilor, si detine in momentul de fata cel mai mare showroom de pescuit din tara, cu o suprafata de peste 1000 de metri patrati.

  Mai mult >>
 • Shimano TX Ultra

  CarpOnline

  Shimano TX Ultra

  Shimano a anuntat recent o noua lanseta TX Ultra, care urmeaza sa apara pe piata in primavara acestui an. Conform datelor tehnice, este cea mai usoara lanseta de crap Shimano si poate atinge distante de aruncare mai mari fata de modelul precedent.

  Mai mult >>
 • Noutati Dynamite Baits

  CarpOnline

  Noutati Dynamite Baits

  Dynamite Baits anunta pentru sezonul urmator o serie de produse noi: pop-up-uri si wafters fluo, de atractie, boiliesuri de carlig intarite, boiliesuri de nadit si pop-up-uri complementare. Noutatile vor fi disponibile in Romania incepand din ianuarie 2021.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Lacul Varlaam Baitshop 3 Mihai Perianu BigFish