STIRI
 • Okuma Casting Day

  CarpOnline

  Okuma Casting Day

  Normark Sport Romania - in colaborare cu Mihai Perianu - anunta o zi de casting cu lansete Okuma si Carp Spirit. Evenimentul va avea loc sambata 26 martie, de la ora 1‚Äč1.00, la Martinesti Iaz, langa Cluj.

  Mai mult >>
 • Okuma in Romania prin Normark

  CarpOnline

  Okuma in Romania prin Normark

  Anul 2022 aduce o schimbare in ceea ce priveste felul in care sunt distribuite in Romania produsele Shimano si Okuma. Echipamentele Shimano vor fi distribuite de Shimano Europa, iar echipamentele Okuma vor fi distribuite de Normark Sport.

  Mai mult >>
 • Noutati Sticky Baits

  CarpOnline

  Noutati Sticky Baits

  Firma engleza Sticky Baits anunta mai multe noutati pentru sezonul urmator, constand in boiliesuri de carlig si lichide nutritive, care vor fi puse in vanzare pe piata din Romania in ianuarie 2022 prin intermediul distribuitorului exclusiv Doctor Fishing.

  Mai mult >>
 • Noutati Dynamite Baits

  CarpOnline

  Noutati Dynamite Baits

  Dynamite Baits a anuntat o serie de noutati pentru 2022: boiliesuri de nadire, lichide atractante, seminte preparate, alune pentru carlig, amestec de nada pentru pungi solubile. Produsele vor fi disponibile in Romania incepand din ianuarie-februarie 2022.

  Mai mult >>
 • Horgesti - inventar de trofee

  CarpOnline

  Horgesti - inventar de trofee

  Pentru al doilea an la rand, inventarul crapilor mari facut la Horgesti cu ocazia navodirii de toamna, de la jumatatea lunii noiembrie, scoate la iveala o colectie de crapi mari, inclusiv un trofeu de 30kg.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Iannis BigFish