ARTICOLE
 • Dril dupa dril la Tancabesti

  Victor Costache

  Dril dupa dril la Tancabesti

  Cronica unei partide memorabile pe Tancabesti... sau cum sa obtii un succes din ceea ce parea un dezastru. Asaltat de peste mic, pe un loc mai putin cotat, Victor Costache schimba nada si strategia de nadire, cu rezultate spectaculoase.

  Mai mult >>
 • Horgesti - pesti de pus in rama

  Victor Costache

  Horgesti - pesti de pus in rama

  La mijlocul lunii mai, Victor Costache se intoarce la Horgesti pentru o noua partida de primavara. Crapii mari cu aspect impecabil, peisajele si atmosfera speciala a lacului dau savoare partidei.

  Mai mult >>
 • Bungee Rig

  Vlad Pavlovici

  Bungee Rig

  In pescuitul la crap, monturile cu elastic sunt o idee ingenioasa, dar mai putin cunoscuta. Vlad Pavlovici discuta felul in care au evoluat monturile cu elastic si prezinta doua variante in care poate fi legata montura pe care o foloseste - Bungee Rig.

  Mai mult >>
 • Horgesti - oameni si pesti

  Victor Costache

  Horgesti - oameni si pesti

  La sfarsitul primaverii, Victor Costache face o prima partida la Horgesti, incheiata cu numeroase capturi, cativa crapi mari, de peste 20kg, si mai multe intamplari memorabile.

  Mai mult >>
 • De la ACE la Carp Spirit

  Victor Costache

  De la ACE la Carp Spirit

  Victor Costache discuta carligele pe care le-a folosit in ultimii ani (ACE, Korda si Carp Spirit) si povesteste cum a renuntat fara niciun motiv la modelele pe care le folosea constant, ca sa se intoarca la ele dintr-o intamplare.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma