ARTICOLE
 • Forgotten Flavours - primele impresii

  Victor Costache

  Forgotten Flavours - primele impresii

  Victor Costache face cunostinta cu gama de pop-up-uri, boiliesuri de carlig critic echilibrate (wafters) si boiliesuri de carlig intarite produse de firma belgiana Forgotten Flavours.

  Mai mult >>
 • Localizarea crapilor (1)

  Victor Costache

  Localizarea crapilor (1)

  In multe situatii, localizarea crapilor este probabil cel mai important aspect al unei partide de pescuit. Victor Costache discuta cateva principii de localizare, pe baza experientelor acumulate de-a lungul anilor pe lacuri dificile cu crapi mari.

  Mai mult >>
 • Note despre pescuitul plantat (2)

  Vlad Pavlovici

  Note despre pescuitul plantat (2)

  Vlad Pavlovici discuta mai multe aspecte tehnice ale pescuitului plantat - de la alegerea barcii, plumbilor sau lansetelor pana la folosirea balizelor si avantajele pescuitului cu fire groase.

  Mai mult >>
 • Montura CostaRig

  Victor Costache

  Montura CostaRig

  Victor Costache prezinta o montura combi cu un randament foarte bun, pe care o foloseste pentru toate tipurile de boiliesuri (sau alte momeli) scufundatoare si critic echilibrate.

  Mai mult >>
 • Note despre pescuitul plantat

  Vlad Pavlovici

  Note despre pescuitul plantat

  Care sunt avantajele si dezavantajele pescuitului plantat pentru pescari si pentru lacuri? Ce impact are pescuitul plantat pe lacurile dificile? Cum contribuie la protectia mediului si a pestilor? Vlad Pavlovici discuta o serie de aspecte importante pentru acest stil de pescuit.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma