ARTICOLE
 • Increderea in nada

  Victor Costache

  Increderea in nada

  Ce inseamna sa ai incredere intr-o nada? Cum se castiga si cum se pastreaza increderea? Ce vina are nada pentru lipsa de rezultate - si ce merit are in obtinerea lor? Victor Costache discuta un subiect cu implicatii pentru multi pescari.

  Mai mult >>
 • Testarea firelor

  Victor Costache

  Testarea firelor

  In domeniul firelor de pescuit, specificatiile tehnice nu corespund intotdeauna cu realitatea. Victor Costache testeaza parametrii cei mai importanti ai firelor intr-o serie de teste de laborator, in cadrul unui proiect sustinut de Marele Pescar.

  Mai mult >>
 • Pescuit la punct fix

  Victor Costache

  Pescuit la punct fix

  In pescuitul lansat, capacitatea de a pune montura cu precizie pe acelasi loc, de fiecare data, este un aspect care poate face diferenta in anumite partide. Victor Costache este un adept al pescuitului la punct fix si explica modul sau de lucru.

  Mai mult >>
 • Atractie lichida

  Vlad Pavlovici

  Atractie lichida

  Ce sunt lichidele nutritive? De ce se cheama asa? Care este rolul lor in boiliesuri? Ce deosebiri exista intre ele? Cateva teme de discutie pe un subiect de larg interes pentru pescarii de crap si care poate fi mai complex decat pare la prima vedere.

  Mai mult >>
 • Boiliesuri HNV

  Vlad Pavlovici

  Boiliesuri HNV

  HNV e o notiune strans legata de aparitia boiliesurilor si a carei semnificatie a evoluat in timp. Unii o ignora, unii o inteleg gresit, unii o folosesc ca reclama. Articolul lui Vlad Pavlovici explica ideea de boiliesuri HNV si cum poate fi folosita practic in pescuit.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Doctor Fishing BigFish