ARTICOLE
 • De la ACE la Carp Spirit

  Victor Costache

  De la ACE la Carp Spirit

  Victor Costache discuta carligele pe care le-a folosit in ultimii ani (ACE, Korda si Carp Spirit) si povesteste cum a renuntat fara niciun motiv la modelele pe care le folosea constant, ca sa se intoarca la ele dintr-o intamplare.

  Mai mult >>
 • Hit N Run

  Rob Hughes

  Hit N Run

  Ce importanta are culoarea boiliesurilor de carlig? Cum sunt vazute culorile sub apa? Rob Hughes explica principiile care influenteaza perceptia culorii si care stau la baza gamei de produse Hit N Run realizate de el in colaborare cu Dynamite Baits.

  Mai mult >>
 • Distanta la pescuitul in clips

  Mihai Perianu

  Distanta la pescuitul in clips

  Pescuitul in clips este un stil de pescuit bazat pe distante foarte precise. Cat de precise sunt in realitate aceste distante? Mihai Perianu face o serie de teste de distanta pe teren cu firul clipsat, iar rezultatele sunt surprinzatoare.

  Mai mult >>
 • Montura Blow Out

  CarpOnline

  Montura Blow Out

  Montura Blow Out este una dintre cele mai uzuale monturi de crap, dar exista o serie de neintelegeri si in privinta ei. Kevin Nash explica in ce context a inventat-o si cum a trecut de la varianta initiala cu anou la varianta ulterioara cu varnis.

  Mai mult >>
 • Momeli flotante in teste

  Victor Costache

  Momeli flotante in teste

  Victor Costache testeaza o serie de pop-up-uri si wafters din gamele Dynamite Baits Hit N' Run si Premium (The Source si Complex-T) pentru a urmari comportamentul lor sub apa. Unele observatii rezultate din teste sunt surprinzatoare.

  Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Lacul Varlaam Baitshop 3 Mihai Perianu BigFish