Forfacuri de crap

steve-briggs.jpg Steve Briggs

Cartea de vizita a lui Steve Briggs este fabuloasa. Ca pescar de concurs, a castigat doua Cupe Mondiale. Ca pescar de trofee, are sute crapi mari prinsi pe lacuri din toata lumea. Statistic, este singurul pescar in palmaresul caruia figureaza crapi de peste 50lb din sase tari. Este autorul a sute de articole, a doua carti de anvergura si a numeroase filme. In prezent, este consultant pentru firmele britanice Solar si Nash.

Data: 21 martie 2013 0 comentarii

INTRODUCERE

 

De-a lungul anilor, am auzit spunandu-se de nenumarate ori ca monturile nu sunt chiar atat de importante. Fireste, toata lumea are dreptul sa aiba pareri si poate ca pescarii care gandesc asa sunt multumiti cu ce prind, insa ideea ca pestele trage la orice montura e o premisa numai buna pentru esec.

Forfacuri de crap 1

Motivul fundamental pentru care putem prinde peste este ca montura a functionat. E adevarat, pestele e interesat de momeala, dar daca montura nu-si face treaba, atunci degeaba am cheltuit o gramada de bani pe momeala si nada. Toate aspectele pescuitului la crap sunt importante si cu cat dai mai multa atentie fiecaruia dintre ele, cu atat mai bune vor fi rezultatele. Exista multe ape in lume in care pestele nu e greu de prins, dar asta nu inseamna ca toti pestii din aceste ape se prind usor. Pestii mari, batrani si prudenti au tendinta sa fie ceva mai pretentiosi.

Forfacuri de crap 10

Monturile bune nu e obligatoriu sa fie complicate, dupa cum nu e obligatoriu sa aiba o mecanica sofisticata, insa trebuie sa-si faca treaba, iar asta presupune o anumita conceptie - chiar daca rezultatul final nu pare deloc iesit din comun.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma