Hit N Run

rob-hughes.jpg Rob Hughes

Rob Hughes este unul dintre cei mai cunoscuti si influenti pescari de crap din Europa. Pescar cu un palmares impresionant, realizator si prezentator a numeroase filme, autor al unor carti clasice si a sute de articole, capitan al echipei nationale de pescuit la crap a Angliei, consultant pentru Dynamite Baits si Carp Spirit.

Data: 17 februarie 2021 1 comentariu

EXPERIENTA DE SCUFUNDARI

 

Hit N Run (in traducere: "da lovitura si fugi") este o expresie pe care am folosit-o de-a lungul anilor pentru a descrie felul in care pescuiesc in partide scurte. Ideea este sa pot valorifica la maxim timpul scurt pe care il am la dispozitie. Sunt mereu in criza de timp, asa ca orice solutie prin care pot sa-mi fac viata mai usoara este un castig pentru mine. La fel ca multi alti pescari, pur si simplu nu am timp sa fac partide mai lungi de 48 de ore. Mi-ar fi placut sa am! Multe dintre partidele mele de pescuit din Marea Britanie sunt insa extrem de scurte, opt ore in cel mai fericit caz. Majoritatea au in jur de patru ore, ca sa fiu sincer. Ceea ce inseamna ca, in momentul in care ajung pe lac, trebuie sa fiu "in priza" din primul moment si sa pescuiesc cat de eficient pot.

Rob_Hughes_HNR_1

Dupa parerea mea, cele mai importante lucruri in pescuit sunt localizarea pestelui, mecanica monturii si strategia de nadire. La capitolul nade si momeli, boiliesurile de carlig sunt si ele foarte importante. De asta am conceput o gama de pop-up-uri si boiliesuri de carlig critic echilibrate (wafters) in colaborare cu Dynamite Baits. Deloc surprinzator, expertii de la Dynamite Baits au numit-o Hit N Run. Sunt constient ca exista o mare varietate de pop-up-uri pe piata, insa pentru stilul meu de pescuit am nevoie de pop-up-uri si wafters care sa iasa in evidenta si sa ma ajute sa prind mai repede decat as prinde cu alte momeli.

Rob_Hughes_HNR_3

Cei care ma cunosc stiu ca mi-am petrecut o buna parte din viata facand scufundari. Scufundarile mi-au deschis o perspectiva interesanta asupra a ceea ce se intampla sub apa. Ca pescar de crap, m-am confruntat cu sute de lacuri de-a lungul anilor. Adaugand experienta castigata din scufundari, am reusit sa inteleg lucrurile intr-un fel care m-a ajutat foarte mult si mi-a permis sa recunosc anumite tipare. Cu alte cuvinte, am descoperit ca, in anumite situatii, unele lucruri dau rezultate mai bune decat altele. Cu cat reusesc sa inteleg mai rapid situatia, cu atat imi pot folosi experienta de pescuit si scufundari mai bine, ceea ce ma ajuta sa fiu mai eficient.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

1 comentariu Adauga comentariu

George

19 februarie 2021

Mi - as Dori produsele dv dar un dimensión mai mici ( pt carlig de 10 ,8 . Cele mai des folosite de mine)

Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Lacul Varlaam Baitshop 3 Mihai Perianu BigFish