Misterele boiliesurilor (5) - Tehnici de mare atractie

mark-mckenna.jpg Mark McKenna

Mark McKenna este un expert in domeniul nadelor de crap, ale carui cunostinte si rezultate au atras atentia publicului si presei de specialitate. Colaboreaza cu principalele publicatii din Marea Britanie, cum ar fi revista Carpworld, in care a publicat o serie de articole de mare audienta, lectura obligatorie pentru orice pescar de crap pasionat de subiectul nadelor. Proprietar al firmei Baitcraft.

Data: 14 martie 2013 0 comentarii

INTRODUCERE

 

Intr-un articol recent publicat in revista Carpworld, Shaun Harrison spunea: "E greu sa tragi o linie intre informatia care constituie un secret comercial si informatia care ajuta in mod real publicul." Ca atare, veti intelege de ce in articolele precedente am lasat deoparte cateva lucruri pe care le consider esentiale pentru succesul nadelor mele. Pe de alta parte, cred ca am oferit suficiente detalii cu ajutorul carora pescarii pasionati de constructia nadelor sa-si poata formula singuri nade excelente.

Misterele boiliesurilor 5.3

Restul vine din cercetare si experienta. Daca aveti o timp si rabdare pentru asa ceva, va incurajez sa o faceti. Confortul si eficacitatea nadelor gata facute, pe care le cumperi din magazin, nu pot fi puse la indoiala, dar cred ca arta de a-ti face singur o nada buna este una pe care fiecare pescar ar trebui s-o deprinda. Pescuitul la crap este un domeniu care se schimba rapid. Inainte, trebuia sa fii foarte priceput ca sa ai succes. Acum, s-a ajuns in situatia in care poti sa prinzi peste fara sa stii sau fara sa inveti nimic.

Misterele boiliesurilor 5.8

Putine lucruri in pescuit iti ofera o satisfactie mai mare decât sa pui pe mal un crap frumos cu o nada pe care ai conceput-o singur si cu o montura gandita de tine, aruncata la 130 de metri intr-un loc pe care l-ai descoperit singur. Si asta mai ales cand afara e iarna, bate un vant turbat si restul lumii sta in casa si se uita la televizor. De acord, la ora actuala e putin probabil sa iesi dintr-un magazin fara o nada decenta, dar daca tineti cont de lucrurile discutate aici va va fi mai usor s-o alegeti. Iar daca decideti sa va adresati direct producatorului acelei nade, veti putea sa o discutati mult mai amanunt decât la nivelul intrebarilor obisnuite, de genul: "Are faina de peste?" Luati pastila rosie si intrati in Tara Minunilor!

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma