In mintea lui Martin Locke

Data: 19 aprilie 2013 0 comentarii

INCREDIBIL, DAR ADEVARAT

 

In august 2012, revista Carpology a publicat un interviu cu Martin Locke, pescar de reputatie europeana si proprietar al firmei Solar Tackle. Autorul interviului este Joe Wright. Prin amabilitatea firmei Solar, CarpOnline a primit dreptul de difuzare al acestui interviu in mediul online din Romania.

Interviu Martin Locke 3

Joe Wright: Care este momentul cel mai iesit din comun la care ai asistat vreodata in timpul unei partide de pescuit?

Martin Locke: Am avut norocul sa vad nenumate momente incredibile, de-a lungul timpului. Prea multe ca sa le pot povesti aici. Trei dintre ele, insa, imi vin in minte acum. Primul e legat de epoca in care s-a descoperit ca alunele tigrate sunt eficiente ca nada de crap. Prietenul meu Mick Murray pescuia pe Darenth Big Lake si a reusit sa aiba trei pesti in minciog in acelasi timp, desi dadea numai cu doua lansete. L-a pus pe saltea pe primul, i-a scos carligul cat pestele era inca in minciog si a aruncat lanseta inapoi. Intre timp, i-a tras la a doua lanseta. L-a scos si pe al doilea, timp in care i-a tras din nou la lanseta pe care tocmai o aruncase. Haos, masacru si arta crapista, toate la un loc.

Al doilea moment incredibil s-a intamplat pe Rainbow. Un pescar francez luase un comun enorm de 33kg, care depasea cu mult vechiul lui record personal. I-a facut poze si l-a eliberat. A dus inapoi lanseta si, in cateva minute, i-a tras la aceeasi lanseta si a scos un comun si mai mare, de 35,8kg.

Interviu Martin Locke 9

Al treilea moment e tot de pe Rainbow si mi s-a intamplat mie. Am avut o trasatura la 9 dimineata. M-am urcat in barca si am scos pestele. Era o oglinda de 25kg. Cand am pus piciorul pe mal, a plecat a doua lanseta. Cu al doilea mincig, am scos un comun de 34kg. L-am rezolvat si pe el si, tocmai cand ii eliberasem pe amandoi, mi-a tras la a treia lanseta. Era un exemplar de 25kg. Toate astea intr-o singura ora, de la 9 la 10. Frumos.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma