Select Baits 2016

Data: 05 februarie 2016 0 comentarii

GAMA DE PRODUSE

 

CarpOnline: In ce fel se pregateste Select Baits pentru sezonul 2016?

Marian Oprea: Sezonul 2016 este al saselea de la infiintarea Select Baits si credem ca este momentul sa marcam cumva maturitatea pe care am obtinut-o in toti acesti ani. Am dovedit ca Select Baits nu este un producator cu o aparitie meteorica si o viata efemera, care schimba oferta si retetele de mai multe ori intr-un sezon. In lumea nadelor, acest lucru este deseori intalnit si cred ca pescarii au ajuns sa inteleaga ca traditia este, de fapt, cea care ofera greutate numelui unor nade. Gama de nada s-a extins, devenind suficient de complexa pentru a putea afirma ca oferta noastra este la nivelul oricarui alt producator serios din vestul Europei.

Select_Baits_2016_1

Acum avem doua game de boilies. Prima este cea clasica, pe care deja clientii nostri o cunosc bine, si care reprezinta nava-amiral a nadelor noastre, alaturi de mixurile si partile lichide corespondente. Galeria de capturi de pe www.selectbaits.com este bine populata cu capturi obtinute sezon dupa sezon in mai multe tari din Europa si care intaresc increderea clientilor nostri. Aceste boiliesuri sunt semi-proaspete, adica au o doza redusa de conservant alimentar care nu va inhiba fermentii naturali responsabili cu sistemul digestiv al crapilor. Recomandam gama de boiliesuri semi-proaspete pentru partidele lungi de pescuit sau pentru concursuri, unde atractia este importanta pana la un punct, dupa care intervine capacitatea crapilor de a continua sa manance. Un boilies sarac in nutrienti, care nu poate fi digerat usor, nu va permite crapilor sa revina pe vad pentru a continua sa se hraneasca. Acesta este unul dintre motivele pentru care incercam sa fim cat mai transparenti si sa oferim informatii complete despre ingredientele folosite in retete. Cu un minim de documentare, orice pescar poate invata de ce merita sa aprecieze fainurile de peste rafinate, tip LT sau predigerata, sau extractele naturale.

Select_Baits_2016_8

Cu cea de-a doua gama de boiliesuri, nou intrata in oferta noastra, am incercat sa obtinem compromisul ideal intre pretul scazut de vanzare si valoarea ingredientelor folosite. Bineinteles, sunt boiliesuri de calitate, care folosesc fainuri de peste LT, faina de crustacee, faina de krill, birdfooduri si, foarte important, parti lichide valoroase care cresc nivelul de atractie. Fiecare boilies este construit intr-un mod special.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma