Totul despre lansetele Century (2)

Data: 02 mai 2013 0 comentarii

TESTAREA LANSETELOR

 

In septembrie 2012, revista Carpworld a publicat un interviu cu James Chilcott de la celebra firma Century Rods. Familia este fondatoarea si detinatoarea firmei. Autorul interviului e Nigel Banks, redactor Carpworld. CarpOnline a primit dreptul de difuzare al acestui interviu in Romania.

Cititi in continuare partea a doua a interviului. Prima parte a fost publicata AICI.

Lansete Century 21

Nigel Banks: Poti sa-mi explici cum e conceputa si testata o lanseta Century?

James Chilcott: Century se concentreaza pe tipurile de pescuit pe care le cunoaste foarte bine si in care are experienta - pescuit la crap, pescuit marin, pescuit la musca si surfcasting. Primim in mod constant cereri pentru lansete noi in diverse domenii. Daca ne-am apuca de toate proiectele care ne sunt propuse, ne-am bloca. Asa ca ne gandim foarte bine ce proiecte merita dezvoltate, care e cererea pentru un produs si cat de complicat ar fi sa-l facem. Acolo unde consideram ca exista loc sau cerere pe piata pentru un anumit tip de lanseta premium, studiem potentialul produs ca sa ne dam seama in ce masura Century poate veni cu un model superior celor existente. Frecvent, toate astea implica multe discutii cu expertii din domeniul respectiv, dupa care incepem sa lucram la produs. Poate dura mai bine de un an pana cand produsul ajunge pe piata.

Lansete Century 24

Testarea unei lansete e o chestiune care tine si de stiinta, si de arta. Poti pleca de la teorie, e foarte practic sa ai o teorie buna, dar testul adevarat il faci in conditii reale. Lanseta poate fi testata intr-un aparat cu ajutorul caruia stabilesti rezistenta maxima a blancului, ca si rezistenta lui la uzura, repetand aceeasi miscare pana cand lanseta se rupe. Asta iti da un anumit tip de informatie. In pescuit, insa, intervin o multime de alti factori. Dam lanseta pe mana unor experti care ne pot oferi un feedback de care vom tine cont. Putem avea la orice ora peste 20 de modele diferite in teste.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma