CC Moore Meteor
Evaluare
  • 5.0/5

PRO

  • Boilies de mare succes in Romania
  • Mix cu valoare nutritiva ridicata
  • Parte lichida complexa si atractiva
  • Disponibil in doua combinatii de arome
  • Gama larga de produse complementare
  • Se ruleaza extrem de usor

CC Moore Meteor

vlad-pavlovici.jpg Vlad Pavlovici

Vlad Pavlovici este unul dintre cei mai cunoscuti pescari de crap din Romania. 
A publicat sute de articole, traduceri si interviuri care au avut o influenta majora asupra scenei crapiste din tara. Este responsabil de introducerea pe piata din Romania a numerosi producatori britanici de echipamente si nada. 
Colaboreaza cu lacuri si firme de prestigiu in calitate de consultant. Realizator de emisiuni TV. 

Data: 15 martie 2013 0 comentarii

INTRODUCERE

 

Meteor este un boilies cu care am pescuit cel mai mult. Intre 2006 si 2010, a fost mixul meu preferat si probabil ca ar fi continuat sa fie si in anii urmatori, daca nu m-as fi implicat in Select Baits.

Meteor 1

In general, pescarii n-au rabdare sa acorde unui boilies o a doua sansa. Trebuie sa prinzi imediat cu el sau esti tentat sa-l abandonezi. Cu Meteor am prins imediat. Am prins e, de fapt, putin spus. Rezultatele au fost atat de spectaculoase, incat multa vreme am facut o fixatie pentru el si n-am mai vrut sa incerc altceva.

Meteor 2

Erau mai multe lucruri care imi placeau la el - reteta atipica, fiind formulat pe baza de fainuri de carne, nu de peste (mixurile pe baza de fainuri de peste sunt excelente, sa nu se inteleaga ca nu ar fi), doza consistenta de Robin Red, partea lichida bogata, combinatia de arome de frankfurter si scopex, modul impecababil in care se ruleaza - si, bineinteles, faptul ca prinde de rupe...

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Baitmaker BigFish