Trakker NXG
Evaluare
  • 5.0/5

PRO

  • Design elegant si functional
  • Constructie robusta si rezistenta la uzura
  • Gama diversa, pentru toate tipurile de bagaje
  • Pret foarte bun, raportat la calitatea excelenta

Trakker NXG

vlad-pavlovici.jpg Vlad Pavlovici

Vlad Pavlovici este unul dintre cei mai cunoscuti pescari de crap din Romania. 
A publicat sute de articole, traduceri si interviuri care au avut o influenta majora asupra scenei crapiste din tara. Este responsabil de introducerea pe piata din Romania a numerosi producatori britanici de echipamente si nada. 
Colaboreaza cu lacuri si firme de prestigiu in calitate de consultant. Realizator de emisiuni TV. 

Data: 28 iunie 2013 1 comentariu

NXG este cea mai buna gama de bagajerie produsa vreodata de Trakker, dupa parerea mea, si asta nu e putin lucru, avand in vedere ca bagajeria a fost de la bun inceput specialitatea firmei. Ca design, functionalitate si rezistenta in timp, e printre cele mai bune si mai elegante dintre toate gamele de bagajerie disponibile in acest moment, de la orice firma. Am adunat o multime de piese NXG in ultimii ani, de la genti mari si pana la borsete miniaturale, in care imi pastrez lanternele de cap Petzl sau emitatoarele si statia ATTX, si toate sunt excelente.

NXG 1

Comparand bagajeria NXG cu produse similare de la alte firme, pe acelasi segment de pret, e greu de gasit ceva care sa arate mai bine. Las la o parte impresia pe care o face aspectul produselor, care tine de gust si unde fiecare poate avea alta opinie, dar e suficient sa te uiti la detalii ca sa apreciezi calitatea. De pilda, geanta NXG - pentru a lua un exemplu - e integral matlasata, spre deosebire de alte genti, cu pereti subtiri. Are buzunare spatioase pe toate laturile, iar corpul central e extrem de incapator. Fermoarele sunt solide si rezista bine, lucru pe care pot sa-l confirm dupa cateva sezoane de folosire saptamanala, in care am indesat in genti NXG gramezi de echipamente si haine, pana cand stateau sa plezneasca, dar fermoarele n-au patit nimic si sunt in continuare ca noi.

NXG 2

Alte produse NXG pe care le folosesc sunt diversele portofele de accesorii, mai mici sau mai mari. In unele dintre ele tin echipamente mari si destul de grele, cum ar fi sonarul sau bateria de la motorul Torqeedo. Toate sunt inca intacte si n-au niciun fel de uzura. Pentru cei cu obsesia organizarii (o specie de pescari trista, din care ma tem ca fac parte), care vor ca fiecare lucru sa stea intr-o geanta numai a lui, care sa incapa intr-o alta geanta de acelasi tip, care sa vina fix intr-o geanta identica etc., toate avand acelasi material si aceeasi culoare, ca niste papusi Matrioska transferate in pescuitul la crap, NXG ofera oportunitatea perfecta. La ora actuala, exista aproape 50 de produse NXG pentru toate tipurile de bagaje posibile, inclusiv unul pentru Ipad, si pana veti ajunge sa cititi acest articol s-ar putea sa fie si mai multe, pentru ca apar mereu altele. Semn ca gama Trakker NXG are succesul pe care il merita!

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

1 comentariu Adauga comentariu

valter

29 iunie 2013

Nu consider ca ,specia de pescari cu obsesia organizarii ,e trista,din contra.Oricum,frumos spus!

Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Total Fishing Lacul Varlaam Baitshop 3 Normark BigFish