Imbracaminte Kumu

Data: 22 iunie 2023 0 comentarii

Kumu_Clothing_1

Kumu Clothing este o firma engleza specializata in productia de imbracaminte pentru pescari. Ca multe alte firme din pescuitul la crap, Kumu a aparut dintr-o intamplare. Fondatorul firmei, Stephen May, a lucrat ca artist grafic pentru diverse agentii si a inceput prin a crea o gama restransa de tricouri cu o identitate vizuala interesanta, pe care le-a promovat prin intermediul paginilor sale de Facebook si Instagram. Designul tricourilor a dus la o cerere substantiala din partea pescarilor, lucru care l-a determinat pe Stephen May sa-si deschida o firma pentru productia lor, numita initial On the Beaten Track (OBT). In 2019, denumirea firmei a fost schimbata in Kumu, un nume mai scurt si mai usor de retinut.  

Elementul distinctiv al hainelor Kumu este designul neobisnuit, care foloseste elemente din pescuit - cum ar fi plumbi, carlige, accesorii pentru monturi, plute de marcaj - asamblate in desene complexe. Pe unele tricouri si hanorace apar crapi ornamentali spectaculosi. Crapii ornamentali japonezi sunt una dintre principalele teme grafice ale hainelor Kumu si sunt prezenti in diferite ipostaze in cele mai multe colectii. Culorile de fond ale hainelor sunt discrete (verde sau negru), in ton cu preferintele pescarilor de crap, dar desenele imprimate sau brodate pe ele ies in evidenta. 

Kumu_Clothing_2

Principalele produse Kumu sunt hanorace, pantaloni de joggning, tricouri, pantaloni scurti, jachete si veste pentru sezonul rece. Toate articolele de imbracaminte sunt fabricate din bumbac cu tesaturi de 320gsm pentru hanorace si pantaloni si de 140 gsm pentru tricouri. Hainele sunt gandite sa aiba un aspect modern si sa poata fi purtate nu numai la pescuit, ci si pe strada, lucru care se vede atat din calitatea materialelor, cat si din atentia pentru detalii. Produsele firmei sunt disponibile in Romania prin magazinul Fishon, care este reprezentant exclusiv.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma