Notati Dynamite Baits 2024

Data: 08 octombrie 2023 0 comentarii

Produse_Ian_Russell_la_Dynamite_Baits_2

Una dintre noutatile anuntate de Dynamite Baits pentru sezonul 2024 este o gama de pop-up-uri si wafters (boiliesuri critic echilibrate) realizata in colaborare cu Ian Russell, unul dintre principalii consultanti ai firmei in pescuitul la crap. Ian Russell este un pescar respectat in comunitatea crapista engleza si a avut cu ani in urma o firma de nada proprie, Heathrow Bait Services (HBS), fondata in 1996. Produsele HBS s-au gasit si in magazinele din Romania pentru scurt timp. In Anglia, gama de pop-up-uri HBS si-a creat o reputatie solida si exista inca multi pescari care si-ar dori sa le aiba la dispozitie din nou. Din acest motiv, Dynamite Baits a decis sa readuca pe piata patru dintre cele mai apreciate sortimente din vechea gama HBS, sub forma de pop-up-uri (in variante de 12mm si 15mm), wafters (pe dimensiunea de 15mm) si spray-uri complementare ambalate la flacon de 30ml. 

Cele patru sortimente care vor fi lansate de Dynamite Baits sunt Indian Spice, Supa Stench, Choccy Malt si Sweet Spice. Toate pot fi folosite ca momeli de mare atractie in orice perioada a anului. Indian Spice este o combinatie de arome de condimente indiene picante, acid N-Butiric si condimente solide (sub forma de pudra) de curry. Produsele Indian Spice sunt de culoare roz. Supa Stech este o combinatie percutanta de arome de peste si crustacee, uleiuri esentiale si acid N-Butiric. Stench se traduce prin "miros insuportabil". Aviz amatorilor! Produsele Supa Stench sunt de culoare alba. Choccy Malt contine arome de malt, ciocolata si frisca. Produsele Choccy Malt sunt de culoare galben deschis si sunt considerate foarte eficiente mai ales in sezonul rece. Sweet Spice contine doua arome de fructe dulci alaturi de uleiuri esentiale si acid N-Butiric. Produsele Sweet Spice sunt de culoare rosie.

Produse_Ian_Russell_la_Dynamite_Baits_3

Flotabilitatea gamei de pop-up-uri si wafters realizate in colaborare cu Ian Russell a fost gandita sa fie optima pentru cele mai populare monturi. Culorile folosite sunt "spalate", discrete, nu fluorescente. Gama de produse va fi pusa in vanzare pe piata din Romania la inceputul sezonului 2024. 

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma