Noutati Dynamite Baits

Data: 01 decembrie 2021 0 comentarii

Noutati_Dynamite_Baits_2022_1

La fel ca in fiecare an, Dynamite Baits a anuntat o serie de noutati care vor fi puse in vanzare la inceputul sezonului urmator. Urmeaza sa apara trei sortimente noi in gama de lichide atractante: Belachan (crevete fermentat), ambalat la flacon de 1l, Shrimp Extract (extract de crevete) si Tuna Extract (extract de ton), ambalate la flacoane de 500ml. Lichidele pot fi folosite pentru hidratarea nadelor, ca dip nutritiv pentru boiliesurile de carlig sau ca aditiv in partea lichida pentru cei care isi ruleaza singuri boiliesurile. Belachanul este un atractant puternic, cu o aroma intensa, si va fi prezent si in gama de produse pentru crap si somn, sub forma de pelete de carlig cu diametre de 22mm si 30mm si sub forma de dip.

Incepand de anul viitor, Dynamite Baits va avea sapte sortimente noi de seminte preparate in gama Carp-Tec (canepa, alune tigrate mici si mari, porumb galben urias, amestec de porumb galben si rosu, amestecuri de seminte mici si mari), care vor fi ambalate la borcane de 1l si 2l. Toate semintele sunt PVA-friendly, pot fi utilizate in pungi solubile fara sa le topeasca. Fiind ambalate la cantitati mici, semintele Carp-Tec se adreseaza celor care fac partide scurte. Alaturi de ele, vor fi disponibile alune de carlig in patru variante - alune simple si alune tigrate standard, mari si negre - preparate in lichide atractante si ambalate la cantitati mici, cu aproximativ 200 de alune de carlig in fiecare borcan.

Noutati_Dynamite_Baits_2022_2

Gama de boiliesuri Carp-Tec va include un sortiment nou, Spicy Sausage, iar in gama de boiliesuri premium (The Source, Complex-T, Monster Tiger Nut si Red Amo) vor fi introduse pop-up-uri de 12mm in culori naturale. Sunt asa-numitele food bait pop-ups, pop-up-uri care imita aspectul boiliesurilor folosite ca nada. Alte noutati sunt Spod & Bag Mix, un amestec de nada (cu pelete, seminte si spartura de boilies) pentru nadirea cu racheta sau pentru pungi solubile, si doua lichide uleioase, Zig Oil, pentru pescuitul intre ape. Noutatile Dynamite Baits pentru sezonul urmator sunt asteptate pe piata din Romania incepand din ianuarie-februarie 2022.

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma