Sticky Baits se extinde

Data: 02 mai 2017 0 comentarii

Sticky_Baits_se_extinde_1

Distribuitorul oficial in Romania al produselor Sticky Baits, firma Doctor Fishing, a incheiat un acord de distributie cu unele dintre cele mai importante magazine fizice si on-line din Bucuresti. Incepand din aprilie, magazinele Claumar si Marele Pescar dedica un spatiu generos prezentarii atat a nadelor Sticky Baits, cat si a ingredientelor Sticky Baits pentru productia de boilies. Produsele Sticky Baits pot fi achizitionate si prin intermediul magazinului Big Fish. CarpOnline i-a solicitat managerului Doctor Fishing, Calin Visoianu, cateva cuvinte pe tema dezvoltarii Sticky Baits in Romania.

"Faptul ca nadele si ingredientele Sticky Baits au devenit foarte solicitate in ultima perioada de pescarii de crap din Romania este pentru noi in acest moment o certititudine. Totul se datoreaza faptului ca ele prind foarte bine peste pe apele noastre. Initial  motorul lansarii Sticky Baits in Romania a fost reprezentat de rezultatele foarte bune obtinute de cei care au utilizat lichidul nutritiv si boiliesurile de Krill, apoi pop-up-urile si-au demonstrat eficienta in competitii si nu in ultimul rand, calitatea ingredientelor a completat imaginea privind Sticky Baits. Sticky Baits se afla pe un trend ascendent pe piata din tara noastra. Luna mai este o luna speciala pentru Sticky Baits in Marea Britanie deoarece vor fi lansate multe produse noi printre care amintim gama de pop-up-uri Signature Squid solicitate de pescari de multa vreme. Desigur toate noutatile Sticky vor fi prezente in Romania in cateva saptamani. 

Sticky_Baits_se_extinde_2

Ne asteapta un sezon plin in care concentrarea noastra va fi orientata in directia promovarii gamei de boiliesuri Manilla, care s-a dovedit pe parcursul testelor o nada ce ofera rezultate foarte bune privind rapiditatea cu care incepe sa prinda. Manilla este  bazata pe un concept cu totul nou din punct de vedere al  constructiei retetelor de boilies la nivel global. De asemenea, vom avea  ca obiectiv extinderea  paletei de ingrediente, cateva dintre ele fiind deja pe drum catre Romania. Suntem convinsi ca vom avea cu totii de un sezon plin de surprize, cu capturi de exceptie." a declarat Calin Visoianu. 

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma