MarelePescar se extinde

Data: 10 martie 2021 0 comentarii

Marele_Pescar_se_extinde_1

La sfarsitul saptamanii trecute, MarelePescar si-a extins magazinul fizic situat in Bucuresti, dublandu-si spatiul de expunere pus la dispozitia clientilor. MarelePescar este de cativa ani cel mai mai important magazin de pescuit din Romania sub raportul vanzarilor, dupa cum o atesta datele financiare, iar in momentul de fata detine si cel mai mare showroom. Magazinul este situat aproape de zona centrala a orasului si se intinde pe doua etaje, cu sectoare dedicate fiecarui stil de pescuit. Spatiul amplu permite expunerea unui mare numar de produse, ceea ce reprezinta un punct de atractie pentru public. Pentru mai multe informatii, CarpOnline i-a adresat cateva intrebari lui Cristian Necula, C.E.O. si coproprietar al magazinului.

CarpOnline: Cum a evoluat magazinul fizic MarelePescar de la infiintare si pana astazi?

Cristian Necula: Evolutia a fost una dinamica, magazinul s-a schimbat mult in perioade scurte de timp, cateodata au fost refacute zone ale magazinului si de la o luna la alta. Am solicitat in permanenta feedback de la clienti si am insistat pe informatiile care au la baza critica si nemultumirile. Ne place cand suntem laudati si apreciati, dar criticile si sugestiile venite de la clienti ne-au ajutat sa ne imbunatatim. Magazinul este in primul rand pentru pescari si opiniile lor sunt foarte importante. In momentul de fata, avem peste 1000 metri patrati si 16 consultanti de vanzari, din totalul de 26 oameni care lucreaza in cadrul magazinului. La acestia se adauga si o parte din personalul din depozit care se ocupa zilnic cu pregatirea si trimiterea de marfa catre magazin, pentru ca acesta sa fie aprovizionat cat mai bine. Magazinul este impartit in cele trei categorii mari de pescuit: crap, stationar, rapitori, cu zone generoase dedicate nadei, bagajeriei si zonei de outdoor.

Marele_Pescar_se_extinde_2

CarpOnline: Care au fost argumentele in favoarea unei extinderi de asemenea amploare?

Cristian Necula: Extinderea magazinului actual a venit ca o mutare fireasca, fiind nevoie de spatiu mai mare pentru a expune gama de produse care s-a extins de la an la an. MarelePescar este liderul magazinelor de pescuit in Romania, avand cele mai mari vanzari. O informatie care nu a fost facuta publica pana acum, de mai bine de un an, MarelePescar are un depozit cu o suprafata de 2200 metri patrati. Produsele disponibile in depozit si pe magazinul online marelepescar.ro erau mult mai multe decat cele existente in magazinul fizic din strada Bucur nr. 2. Extinderea a venit si din nevoia de a expune o gama mai variata de produse, pentru ca pescarii sa poata vedea si testa produsele inainte de achizitie. 

 

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

Postarea unui mesaj inseamna acceptarea tacita a continutului acestui Regulament. Sunteti responsabili pentru continutul mesajelor pe care le postati. Mesajele pot fi moderate. Orice abatere de la Regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat. Mesajele vor fi publicate doar dupa aprobare.

0 comentarii Adauga comentariu
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Horgesti Lacul Varlaam Baitshop 3 Mihai Perianu BigFish