STIRI
  • CC Moore Pacific Tuna

    CarpOnline

    CC Moore Pacific Tuna

    CC Moore anunta lansarea la 1 februarie a noului sau boilies – Pacific Tuna. Este primul fishmeal autentic produs de firma engleza dupa o lunga perioada de timp si a fost dezvoltat de-a lungul unei perioade de teste de trei ani.

    Mai mult >>
  • Kryston & Nutrabaits

    CarpOnline

    Kryston & Nutrabaits

    Kryston si Nutrabaits, doua firme englezesti de traditie, care au avut un impact puternic si pe piata din Romania mai ales in anii 2000, au fost recent vandute de fondatorii lor si au intrat in proprietatatea unei companii nou-infiintate, The Angling Group. 

    Mai mult >>
  • Noutati Dynamite Baits

    CarpOnline

    Noutati Dynamite Baits

    Doua noutati de la Dynamite Baits de mare interes pentru comunitatea crapista: boiliesurile solubile sunt in sfarsit disponibile in Romania, iar celebrele boiliesuri Fresh Squid/Octopus & Black Pepper se produc din nou.

    Mai mult >>
  • Site nou la Sarulesti

    CarpOnline

    Site nou la Sarulesti

    Lacul Sarulesti si-a lansat noul site. Ilustrat cu fotografii semnate de Paul Aparaschivei si Olivier Portrat, site-ul pune in valoare elementele spectaculoase ale lacului, de la anvergura peisajului la marimea si frumusetea pestilor.

    Mai mult >>
  • Dynamite Baits 2015

    CarpOnline

    Dynamite Baits 2015

    Noutatile Dynamite Baits pentru sezonul 2015 vor fi disponibile in magazinele partenere Normark Sport (distribuitorul autorizat Dynamite Baits) incepand de luni 16 februarie, alaturi de stocuri proaspete ale produselor Dynamite Baits cunoscute. 

    Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma