STIRI
  • Capturi la Horgesti

    CarpOnline

    Capturi la Horgesti

    Intr-o partida desfasurata la jumatatea lunii octombrie pe lacul de la Horgesti, de langa Bacau, Vlad Pavlovici a prins mai multe exemplare de doua cifre. Capturile partidei au fost doi crapi de 17kg si 18,2kg. 

    Mai mult >>
  • Coast HL7

    CarpOnline

    Coast HL7

    Revista online Outdoor Gear Lab, specializata in recenzii ale echipamentelor pentru diverse activitati outdoor, a analizat in acest an un numar de 28 de lanterne frontale. Primul loc a fost obtinut de modelul Coast HL7.

    Mai mult >>
  • Addarome Squid

    CarpOnline

    Addarome Squid

    Gama de ingrediente Sticky Baits distribuita in Romania de Doctor Fishing s-a imbogatit recent cu un un aditiv special: Addarome Squid. Este un stimulator de apetit a carui eficienta a fost documentata prin studii stiintifice si care se foloseste cu succes in productia de boilies.

    Mai mult >>
  • Sticky Baits se extinde

    CarpOnline

    Sticky Baits se extinde

    Distribuitorul oficial in Romania al produselor Sticky Baits, firma Doctor Fishing, a incheiat un acord de distributie cu unele dintre cele mai importante magazine fizice si on-line din Bucuresti: Big Fish, Marele Pescar, Claumar.

    Mai mult >>
  • Capturi pe sectorul B

    CarpOnline

    Capturi pe sectorul B

    Considerat in trecut un lac de mare dificultate, sectorul B de la Varlaam s-a transformat incepand din 2017 intr-un lac accesibil, cu sute de exemplare de doua cifre si numeroase capturi de 15-20kg.

    Mai mult >>
Magazin Pescuit MarelePescar Lacul Varlaam Baitshop 3 Lacul Paulesti Lacul Horgesti Okuma